Σκύλοι έκαναν «επίθεση» σε σταθμευμένο όχημα και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές!

Αυτές είναι οι εικόνες που αντίκρισαν με το φως της ημέρας, όταν κατέβηκαν για να πάρουν το αυτοκίνητο και το βρήκαν γεμάτο γδαρσίματα και ζημιές στο ένα φτερό και αυτές είναι οι σκηνές που προηγήθηκαν την περασμένη νύχτα, όταν οι ίδιοι βρίσκονταν στο σπίτι τους.

Άγρια αδέσποτα σκυλιά για ώρες γύρω από το αυτοκίνητο, να κυνηγούν πιθανότατα μια γάτα στο σημείο και να προκαλούν καταστροφές.

Είναι περασμένα μεσάνυχτα και στον δρόμο δεν κυκλοφορεί κανείς για να διώξει τα ζώα, με τον πατέρα της ιδιοκτήτριας του αυτοκινήτου στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής, να ψάχνει και να βλέπει τις εικόνες την επόμενη μέρα, όταν είδε το όχημά να είχε γίνει αγνώριστο.

«Όταν είδαμε το βίντεο μετά, δεν το πιστεύαμε ότι τρία σκυλιά τεράστια θα μπορούσαν να είχαν κάνει τεράστια ζημιά», είπε ο καταγγέλλων.

Η έκταση της ζημιάς τον εξέπληξε. Όπως μας λέει τα σκυλιά κατάφεραν να ξηλώσουν ακόμα και την πινακίδα του οχήματος.

«Δύο φτερά, το καπό, ο προφυλακτήρας και η πινακίδα, όλα ήταν ξηλωμένα, σε άσχημη κατάσταση. Τρελαθήκαμε, δεν ξέραμε ποιος το είχε κάνει».

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή είναι έντονο το τελευταίο διάστημα. Παρά τα παράπονα και παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει, δεν έχει δοθεί λύση.

Ο πατέρας της ιδιοκτήτριας σκέφτεται τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, αν εκείνη την ώρα υπήρχε άνθρωπος στο δρόμο.

Όλα είχαν συμβεί πριν από περίπου 3 μήνες, με το κόστος της ζημιάς να καθιστά απαγορευτική την επιδιόρθωση, σε αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς.

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής παραμένει, με αυτές τις εικόνες να δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί τις νύχτες, όταν τα ζώα κινούνται ανεξέλεγκτα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.