Σοφία Παυλίδου: Η φωτογραφία με το μελανιασμένο πόδι της, μετά το περιστατικό βίας – «Το σημάδι της ντροπής»

Με αφορμή την χθεσινή παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, η Σοφία Παυλίδου θέλησε να κάνει μια ανάρτηση υπενθυμίζοντας τη δική της κακοποιητική ιστορία.

Η ηθοποιός, που το 2018 είχε καταγγείλει τον Μάνο Παπαγιάννη για εξύβριση και σωματική βία, δημοσίευσε μια φωτογραφία που είχε τραβήξει τότε στην οποία φαίνονται τα σημάδια από το χτύπημα που είχε. «Το σημάδι της ντροπής. Ιανουάριος 2018» έγραψε η Σοφία Παυλίδου.

Πριν λίγους μήνες μάλιστα, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μιλώντας για τη συγκεκριμένη υπόθεση ανέφερε: «Εγώ δεν μίλησα και δεν ξεκίνησα κάποιο κίνημα. Αναγκάστηκα να μιλήσω, όχι γιατί το ήθελα εγώ, αλλά επειδή δύο μέρες πριν γίνει το περιστατικό, ο συμπαραγωγός της παράστασης, ο φερόμενος ως δράστης για την υπόθεση με τις θυρίδες,είχε καλέσει έναν φίλο του να δει την παράστασή μας, ο οποίος έχει ένα site. Όταν γυρίζω εγώ από το νοσοκομείο στο σπίτι, χτυπάει το τηλέφωνό μου και είναι ένας δημοσιογράφος από μία εκπομπή και μου λέει: «Σοφία, ανέβηκε στο site, του ανθρώπου αυτού που ήταν καλεσμένος, ένα κείμενο που λέει “Η Σοφία Παυλίδου χαστούκισε τον συμπρωταγωνιστή της”.

Δείτε ακόμα:  Ο Κρατερός Κατσούλης επιστρέφει στην tv – Δείτε που θα τον δούμε

Λέω, λοιπόν, εγώ, ότι αυτό δεν έγινε έτσι, αυτός έγραφε τη συνομιλία μας χωρίς να το γνωρίζω και την άλλη μέρα παίχτηκε σε μια εκπομπή. Εγώ δεν πήρα καμία εκπομπή να μιλήσω γι’ αυτό. Ο συμπαραγωγός δεν άφησε εκπομπή για εκπομπή να βγαίνει να μιλάει και να υποστηρίζει τον φερόμενο ως θύτη, (να τον πούμε έτσι γιατί δεν έχει γίνει το δικαστήριο) για ένα περιστατικό στο οποίο δεν ήταν μπροστά. Ακούστηκαν εκατομμύρια ψέματα. Από ένστικτο και μόνο δεν ήθελα να εμπλακώ με αυτούς τους ανθρώπους. Και πού να μιλήσεις, να πεις την αλήθεια σου;»

Δείτε ακόμα:  Πέτρος Φιλιππίδης: Σήμερα ο πλειστηριασμός του σπιτιού του στο Σοφικό (βίντεο)

Δες παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Σοφία Παυλίδου

tlife.gr