Σοφία Βογιατζάκη για Γιώργο Κιμούλη: «Τον βλέπω στις πρόβες και νιώθω δέος – Δεν κατηγορείται για κάτι»

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στο «Πρωινό» για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη φέτος το καλοκαίρι, δίχως να κρύψει τον θαυμασμό της για εκείνον. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις καταγγελίες σε βάρος του.

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» – με αφορμή τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη φέτος το καλοκαίρι στην κωμωδία του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ «Δωδέκατη Νύχτα» – και δεν έκρυψε το θαυμασμό της για τον ηθοποιό – σκηνοθέτη, ενώ αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του.

«Από δέκα χρονών θαυμάζω και αγαπώ τον Γιώργο Κιμούλη. Είναι μια πολύ ευλογημένη στιγμή και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό. Παρακολουθούσα από πολύ μικρή όλες του τις παραστάσεις και πολλές φορές την καθεμία. Μεγαλώνοντας κάποια στιγμή ακούω τη λέξη δέος και σκεφτόμουν πώς μπορεί να νιώθει κάποιος που αισθάνεται δέος», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

«Τώρα στις πρόβες τον παρακολουθώ και νιώθω δέος, πραγματικά το λέω και συγκινούμαι. Το μυαλό του, η μόρφωσή του, η εκπαίδευσή του, η ταχύτητα της σκέψης του, είναι μαγικό. Είναι ο άνθρωπος που θαύμαζα, θαυμάζω και θα θαυμάζω για όλη μου την ζωή. Δεν είχα βάλει ποτέ στο μυαλό μου ότι θα μπορούσα να δουλέψω με τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν τολμούσα να το ονειρευτώ».

Στη συνέχεια η Σοφία Βογιατζάκη εξήγησε πώς προέκυψε η πρόταση συνεργασίας με τον Γιώργο Κιμούλη. «Με πήρε τηλέφωνο να μου κάνει την πρόταση και εγώ γελούσα. Του είπα ότι υπάρχει κίνδυνος να μην μπορώ να αρθρώσω λέξη γιατί εγώ σε αυτή την παράσταση θα τον χαζεύω, θα είμαι σχεδόν θεατής. Υποκλίνεσαι στο ταλέντο σου», είπε η γνωστή ηθοποιός.

«Ο Γιώργος Κιμούλης δεν κατηγορείται για κάτι, έχουν γίνει κάποιες καταγγελίες και εκείνος έχει κάνει κάποιες αγωγές. Με αυτά ασχολούνται οι δικηγόροι, εμείς δεν έχουμε καμία σχέση. Δεν ασχολείται ο κόσμος με αυτά, ασχολούνται εμείς, οι εκπομπές και εσείς οι δημοσιογράφοι. Η προηγούμενη παράσταση του Γιώργου Κιμούλη ήταν sold out, ποιος ασχολείται;», αναρωτήθηκε η Σοφία Βογιατζάκη, τονίζοντας ότι δεν την προβλημάτισε τίποτα όσον αφορά τη συνεργασία της μαζί του.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.