Σοφία Βόσσου: Η πρώτη έξοδος μετά την περιπέτεια της υγεία της (φωτό)

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα λόγω καραντίνας αλλά κυρίως λόγω της δύσκολης περιπέτειας που είχε με την υγεία της, η Σοφία Βόσσου έκανε την πρώτη της έξοδο και πέρασε υπέροχα με καλούς φίλους.

Η γνωστή τραγουδίστρια, λίγες μέρες πριν είχε συγκλονίσει μιλώντας στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και την εκπομπή ΣΚ FAMILY για την περιπέτεια της υγείας της :

“Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι. Κάνουμε ένα χειρουργείο. Πάει καλά. Παθαίνω μια διάτρηση ξαφνικά, αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού και έφτασα 37 κιλά. Δεν μπορούσα να φάω. Με τρέφανε με παρεντερικές, είναι ένας σάκος που έχει τροφή, στο βάζουν στο λαιμό με φλέβα, για να μπορέσω να φάω, γιατί Παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα κανονικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του” είπε η Σοφία Βόσσου.

Δείτε ακόμα:  Άγριες Μέλισσες: Τα σκοτεινά μυστικά που θα "στοιχειώσουν" το Διαφάνι

Η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της έξοδο στο εναλλακτικό μπαρ – εστιατόριο που διατηρεί η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή και πόζαρε μαζί της και μαζί με την Ελένη Δήμου.

“Πρώτη έξοδος για Ελένη Δήμου Σοφία Βόσσου Προσωπικά εγώ τρελαίνομαι ! Θα ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη 4 ever Σας αγαπώ κορίτσια μου”έγραψε η Σάννυ Μπαλτζή κάτω από την φωτογραφία τους.

tlife.gr