Σοκ: Έκοψε το μόριο του συζύγου της επειδή δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί της!


Μία γυναίκα έκοψε το πέος του συζύγου της στην Ουγκάντα όταν εκείνος αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της σαν τιμωρία επειδή εκείνη έπινε διαρκώς.

Η Μπεατρίς Άτσεν, 35 ετών, επέστρεψε σπίτι στις 10 το βράδυ και απαίτησε από τον άνδρα της να της κάνει σεξ.

Ο 46χρονος Μόζες Όκοτ, ένας φιλήσυχος αγρότης, ο οποίος κοιμόταν καθώς από το πρωί κυνηγούσε και όταν επέστρεψε σπίτι έφαγε και ξάπλωσε να κοιμηθεί, καταγγέλλει ότι η γυναίκα του τού επιτέθηκε στον ύπνο του.

Όταν εκείνη έφθασε σπίτι, του φώναξε να της ανοίξει την πόρτα. Είχε ήδη ξυπνήσει για να δει το παντελόνι του μέσα στο αίμα. Η γυναίκα το έσκασε και διαφεύγει της σύλληψης ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της, σύμφωνα με την Daily Monitor.

Το θύμα θεωρεί ότι η γυναίκα του προχώρησε σ’ αυτήν την επίθεση ως εκδίκηση για την τιμωρία που της επέβαλε να απέχει από το σεξ λόγω του αλκοολισμού της. “Ως άνδρας δεν θα το ανεχόμουν πια, οπότε αποφάσισα να απέχω από το σεξ με την ελπίδα ότι θα συμμορφωθεί” δήλωσε ο άνδρας.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Όκοτ υφίσταται ενδοοικογενειακή βία, καθώς πριν από έναν χρόνο η Μπεατρίς του επιτέθηκε ξανά και του έσπασε την κλείδα. Όπως είπε ο πρόεδρος του μικρού χωριού στα βόρεια της Ουγκάντα, είναι σύνηθες φαινόμενο η ενδοοικογενειακή βία εκεί και πως οι γυναίκες είναι το ίδιο πότες με τους άνδρες

Ο Μόζες πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τη σύζυγό του ενώ διακομίστηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία.

Πηγή: Daily Mail