Σοκ και δέος… Ο Γιώργος Καραϊβάζ «μιλάει» στη γυναίκα του. Η έκκληση της οικογένειας στα μέσα ενημέρωσης: «Μην αναπαράγετε σενάρια για τη δολοφονία του»

Όπως μάθαμε από ανθρώπους του περιβάλλοντος της οικογένειας, ο Γιώργος Καραϊβάζ «επισκέπτεται» τη γυναίκα του στα όνειρά της ή για την ακρίβεια στους εφιάλτες της και της δίνει κουράγιο…

Η Στάθα είναι όχι απλά συντετριμμένη αλλά κυριολεκτικά χαμένη. Χαμένη στον πόνο και στις σκέψεις αλλά κυρίως σε εκείνο το τεράστιο «γιατί» που τριβελίζει το μυαλό της… Ωστόσο, προσπαθεί, όπως άλλωστε θα ήθελε και ο άντρας της, να διατηρήσει την ψυχραιμία της στην αναζήτηση της αλήθειας και να σταθεί δίπλα στον μονάκριβο γιο τους, όπως και εκείνος στη μητέρα του.

Δείτε ακόμα:  Γλυκά Νερά: Περισσότερες από 100 πληροφορίες από πολίτες στην Ασφάλεια - H λεπτομέρεια που θα βοηθήσει στη σύλληψη των δραστών

Τα βράδια της δεν περνούν και η ησυχία της νύχτας σπάει από τους λυγμούς της. Τα κλάματα που την ξυπνούν αυτή τη λίγη ώρα που κοιμάται, όταν νομίζει πως τον ακούει να της μιλάει. Το πένθος σε όλο του το «μεγαλείο»…

Σήμερα, η οικογένεια απηύθυνε μια έκκληση προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Με δελτίο τύπου των δικηγόρων τους που ανέλαβαν την υπόθεση, ζητούν από τα ΜΜΕ να μην αναπαράγουν σενάρια για το τι έχει συμβεί.

Δείτε ακόμα:  Οι «μυστικές αποστολές» του Τσιόδρα

Στο δελτίο τύπου επίσης αναφέρεται πως οι δικηγόροι Απόστολος Λύτρας και Παναγιώτης Κάσσης ανέλαβαν να δηλώσουν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την άνανδρη δολοφονία του.
«Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ μας έδωσε την εντολή να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την άνανδρη δολοφονία του. Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ παρακαλεί να μην ακούγονται και γράφονται «σενάρια» για το τι έχει συμβεί.
Ας αφήσουμε το ΥΔΕΖΙ και τις αρμόδιες αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες για να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του.

Δείτε ακόμα:  Γλυκά Νερά: Νέα μαρτυρία για τη μοιραία νύχτα - "Άκουσα έναν γδούπο και το κλάμα του σκύλου της Καρολάιν" (βίντεο)

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι δολοφονία της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας και είναι χρέος μας να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη».

patkiout.gr