Σοκ στο Μοναστηράκι: Κοριτσάκι έπεσε στο κενό μεταξύ αποβάθρας και συρμού (προσοχή σκληρές εικόνες)

Ένα απίστευτο ατύχημα με θύμα ένα μικρό κορίτσι συνέβη στην αποβάθρα του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι.

Το παιδί ήταν μαζί με τη μητέρα του και το αδερφάκι του μέσα στο βαγόνι του τρένου. Όταν πήγαν να κατέβουν στο Μοναστηράκι, το 6χρονο κορίτσι παρασύρθηκε και έπεσε στο κενό μεταξύ αποβάθρας και συρμού.

Η μητέρα των παιδιών περιέγραψε στο DEBATER τις σοκαριστικές στιγμές.

“Το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά τις 23:30 επιστρέφαμε από τον Πειραιά μετά από ταξίδι εγώ και τα 2 μου παιδιά 5 και 6μιση χρόνων με προορισμό το Μοναστηράκι. Όταν φτάσαμε στην στάση Μοναστηράκι και ενώ κατεβαίναμε και οι τρεις μαζί από το τρένο, η μεγάλη μου κόρη παρασύρθηκε και έπεσε στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας”.

“Η αποβάθρα όπως και το τραίνο ήταν γεμάτα απο κόσμο, πράγμα που δυσκόλευε την ορατότητα. Στο σημείο αυτό που έπεσε το παιδί μου το κενό είναι τόσο μεγάλο, που το παιδί βρέθηκε αμέσως, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το δω καλά. Έπαθα σοκ και άρχισα να φωνάζω βοήθεια, είχα και το άλλο παιδί κοντά μου που είχε τρομάξει. Έσκυψα κάτω να την πιάσω και δεν έφτανα τόσο κάτω που ήταν το παιδί μου και σάστισα”.

“Όλος ο κόσμος της αποβάθρας έπεσε από πάνω. Ένας νέος που ηταν εκεί κατάφερε και έβγαλε το παιδί. Αργότερα με πληροφόρησαν οτι στο κενό αυτό έχουν πέσει και ενήλικες ηλικιωμένοι. Όπως μου είπε άνθρωπος του ΗΣΑΠ πρόκειται για κατασκευστικό λάθος που υπάρχει χρόνια και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιαυτό“, είπε η μητέρα.

Το κορίτσι έπαθε ηλεκτροπληξία, με αποτέλεσμα να πάθει σοβαρά εγκαύματα και να μεταφερθεί στο Παίδων.

Οι εικόνες από τα τραύματα είναι σοκαριστικές.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.