Σοκ: Στο νοσοκομείο διάσημος αθλητής – Λιοντάρι του δάγκωσε το χέρι (βίντεο)

Η επιτομή της ανοησίας ή της αλαζονείας… Ό,τι και να επιλέξει κάποιος, θα πέσει μέσα. Ένας από τους διασημότερους αθλητές Ράγκμπι επισκέφθηκε πάρκο στη Νότια Αφρική. Όταν έφτασε στο σημείο με τα λιοντάρια, ο Σκοτ Μπόλντουιν θέλησε να χαϊδέψει τον βασιλιά των ζώων στο κεφάλι. Με μία κίνηση, το λιοντάρι άρπαξε στο στόμα του το χέρι του αθλητή, προκαλώντας πανικό στους παριστάμενους.

Παίκτες της ομάδας Ράγκμπι Ospreys από την Ουαλία, ξεναγήθηκαν στο άγριο πάρκο του Μπλουμφοντίλ. Ο Σκοτ Μπόλντουιν πλησίασε τα κάγκελα, όπου είχαν ξαπλώσει τρία μεγάλα λιοντάρια. Άρχισε να τα χαϊδεύει στο σώμα. Πήρε θάρρος. Αυτό ήταν το λάθος του. Όταν πλησίασε το χέρι του στο κεφάλι ενός λιονταριού και το άγγιξε στο κεφάλι, πλήρωσε το τίμημα, το οποίο, καθαρά από τύχη, δεν αποδείχθηκε ακριβό.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Με τα γκολ στον τελικό του EuropaLeague, με το Overστον 1ο Τελικό της Δύσης!

Ο Σκοτ Μπόλντουιν έχει στην αγκαλιά του ένα λιονταράκι…

Το λιοντάρι με μία αστραπιαία κίνηση άρπαξε το χέρι του αθλητή. Αμέσως έπεσαν όλοι πάνω τους για να τον τραβήξουν κυριολεκτικά από το στόμα του λιονταριού.

Ο 29χρονος αθλητής του Ράγκμπι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του έγιναν ράμματα και ένεση για πιθανές μολύνσεις από το δάγκωμα του άγριου ζώου.

Δείτε το βίντεο που τράβηξε συμπαίκτης του…