Σοκάρει η πτώση 15χρονου – Ανέβηκε σε σκαμπό και βούτηξε στο κενό! (φωτό)

«Είχε ένα σκαμπό στο μπαλκόνι, προφανώς εκεί ανέβηκε και πήδηξε». Τα λόγια ενός γείτονα του 15χρονου παιδιού που βρέθηκε νεκρό στην οδό Χίου τα ξημερώματα της Τρίτης σοκάρουν και προκαλούν ερωτηματικά σχετικά με τα αίτια που το οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Ακόμη πιο τραγικό, είναι το γεγονός, πως το παιδί ήταν νεκρό στο δρόμο για τουλάχιστον μια ώρα, πριν η μητέρα του αντιληφθεί το τραγικό γεγονός. Το παιδί σύμφωνα με τους γείτονες του, δεν είχε προκαλέσει την παραμικρή υπόνοια πως αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, όπως αναφέρουν οι γείτονες, «ήταν ένα ήρεμο παιδί, συνήθιζε να ψωνίζει στη γειτονιά και όπως και η οικογένεια του, δεν είχε απασχολήσει με την συμπεριφορά του».

Το παιδί μετά την πτώση του, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, βρέθηκε μεταξύ πεζοδρομίου και ενός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στο σημείο.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, αστυνομικοί συλλέγουν μαρτυρίες από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, ώστε να ξεκαθαρίσουν εάν το παιδί αντιμετώπιζε προβλήματα, που ενδεχομένως να τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

lawandorder.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.