Σοκάρει Ελληνίδα τραγουδίστρια: Με απέλυσαν γιατί δεν έκανα κονσομανσιόν στα τραπέζια

Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια μίλησε στο Πρω1νό του ΑΝΤ-1 και έκανε αποκαλύψεις για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο χώρο του τραγουδιού.

«Είναι πολύ δύσκολος ο χώρος της μουσικής, μας χρησιμοποιούνε για λίγο. Πρέπει να έχεις οικονομική στήριξη. Όταν βλέπεις κοπέλες που έρχονται από επαρχία και έχουν δύο ευρώ στην τσέπη τους και δεν έχουν καμία στήριξη και ξαφνικά τις βλέπεις εδώ πέρα και κάνουν μια τεράστια καριέρα, δεν γίνεται.

Πού τα βρίσκουν τα λεφτά; Υπάρχει κάποιος από πίσω σε όλο αυτό. Εγώ δεν το είχα αυτό ποτέ», ανέφερε η τραγουδίστρια. Ο λόγος για την Ιρένε Τροστ, η οποία έγινε γνωστή από το γυναικείο συγκρότημα Hi 5..

Και πρόσθεσε: «Μου έχει τύχει μια φορά που έκανα κάτι extra στην Λάρισα και πήγαινα κάθε Σαββατοκύριακο. Κάποια στιγμή έρχεται ο επιχειρηματίας και μου λέει: “Απολύεσαι! Καλά τραγουδάς, αλλά δεν μου κάνεις κονσομανσιόν στα τραπέζια». «Μου έχουν πει επίσης ότι ντύνομαι συντηρητικά, αλλά δεν μου αρέσει αυτό το… κρέας που πουλάνε στη σκηνή».

Τέλος είπε: «Με έχει κλειδώσει στο καμαρίνι αδερφός γνωστής τραγουδίστριας. Όπως καθόμουν στο καμαρίνι, κλείδωσε την πόρτα, μου λέει «να είμαστε πιο ήσυχα, οι δυο μας», αποκάλυψε η Ιρένε Τροστ.

newsbomb.gr