Σοκαριστική φωτογραφία ντοκουμέντο από το χειρουργείο που παραμόρφωσε αεροσυνοδό μετά από πλαστική επέμβαση

Ριζικά η ζωή μιας 28χρονης αεροσυνοδού άλλαξε ύστερα από βλάβες που υπέστη στο πρόσωπο μετά από αισθητική επέμβαση με τις εικόνες που έρχονται στο φως να προκαλούν σοκ.

Ολα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2018 όταν η αεροσυνοδός, αποφάσισε να κάνει την πρώτη της αισθητική επέμβαση στη μύτη σε γνωστό πλαστικό χειρουργό.

Τα πράγματα δεν πήγαν δεν εξελίχθηκαν όπως θα έπρεπε και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, η ίδια πήγε ξανά στον πλαστικό χειρουργό έξι μήνες αργότερα για να διορθώσει το πρόβλημα.

Ο πλαστικός χειρουργός αποφάσισε να της κάνει και λιποαναρρόφηση γλουτών, ενώ της έβαλε και λίπος κάτω από τα βλέφαρα προκειμένου με αυτό τον τρόπο να σβήσουν κάποιες ρυτίδες. Η ίδια, όπως ισχυρίζεται, παραμορφώθηκε και γι’ αυτόν τον λόγο ταξίδεψε στο εξωτερικό προκειμένου να διορθώσει το πρόβλημα. Εκεί οι γιατροί που την εξέτασαν της είπαν ότι η κατάσταση δεν διορθώνεται.

Ο δικηγόρος της αεροσυνοδού Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ στο φως ήρθε και μία σοκαριστική φωτογραφία ντοκουμέντο με τα κομμάτια λίπους που τοποθέτησε ο γνωστός πλαστικός χειρουργός κάτω από τα μάτια της κοπέλας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η γυναίκα έχει καταθέσει αγωγή ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ εις βάρος του πλαστικού χειρουργού.

«Σαν να μην υπάρχει κόκκαλο στο μύτη. Της λείανε τόσο το κόκκαλο της μύτης που δεν υπάρχει κόκκαλο πλέον. Το θέμα είναι ότι πρόκειται για ένα ιατρικό λάθος και η κατάστασή της είναι μη αναστρέψιμη. Αναπνέει κανονικά. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Πήγε στο εξωτερικό για εγχειρήσεις αποκατάστασης» είπε ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος της αεροσυνοδού.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.