Σοκαριστικό βίντεο – Καροτσάκι με μωρό πέφτει σε τρένο, μπροστά στη γιαγιά και τη μητέρα του

Μια συγκλονιστική στιγμή, που το καροτσάκι παιδιού τριών μηνών πέφτει στην πορεία τρένου στην Αγγλία, μπροστά στην απελπισμένη μητέρα και τη γιαγιά του, δημοσιεύει η Daily Mail.

Ένα μωρό γλίτωσε από θαύμα, αφού το καροτσάκι του κύλησε μπροστά σε σιδηροδρομική πλατφόρμα και έπεσε στην άκρη ενός τρένου που κινούνταν γρήγορα. Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης κατέγραψαν τις σοκαριστικές σκηνές στο σιδηροδρομικό σταθμό του Banbury της Αγγλίας το Σάββατο 8 Ιουνίου, καθώς ένα καροτσάκι με ένα παιδί τριών μηνών μέσα κυλούσε προς τις γραμμές και χτύπησε το τρένο.

  • Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με το καροτσάκι μωρού που πέφτει σε τρένο ΕΔΩ

Η πρόσκρουση έκανε το καροτσάκι να κατρακυλήσει στην αποβάθρα πριν ανατραπεί, ενώ κάποιος έσπευσε να βγάλει γρήγορα το μικρό παιδί έξω και να το μεταφέρει σε ασφαλές μέρος. Ιατρικό προσωπικό έσπευσε στο σημείο και, ευτυχώς, το βρέφος ήταν καλά στην υγεία του.

Οι μάρτυρες είπαν ότι η μητέρα και η γιαγιά του μωρού ήταν και οι δύο συντετριμμένες, αφού είχαν προσπαθήσει απεγνωσμένα να σταματήσουν τη σύγκρουση, καθώς είδαν το καροτσάκι να κυλάει πάνω από την κίτρινη γραμμή του σταθμού, ενώ το τρένο έφτανε στην αποβάθρα. Σύμφωνα με πηγή από τον κλάδο των σιδηροδρόμων, ο μηχανοδηγός David Ward είχε προσπαθήσει να σταματήσει το τρένο, αλλά είχε ξεπεράσει τον σταθμό.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.