Σοκάρουν οι μαρτυρίες θυμάτων της σπείρας των Ρομά στο Πικέρμι: «Όταν εισέβαλαν στο σπίτι ήταν σαν βιασμός» (βίντεο)


Γνωστός αντικέρ με κοινωνική παρουσία στη Μύκονο κατηγορείται από την αστυνομία ως κλεπταποδόχος της σπείρας των Ρομά που ρήμαξε δεκάδες μονοκατοικίες σε Πικέρμι και Ραφήνα.


Οι μαρτυρίες θυμάτων στο Star και τον Βάιο Σύρρο είναι συγκλονιστικές.

«Όταν εισέβαλαν στο σπίτι ήταν σαν βιασμός»

«Μέσα σε 5 λεπτά ξήλωσαν συναγερμό και παραβίασαν αλουμίνια, ευτυχώς, μια φίλη από απέναντι φώναξε ληστεία και έφυγαν, δεν διστάζουν σε τίποτα. Παραβιάζουν τη ζωή σου… νοιώθουμε φυλακισμένοι στα ίδια μας τα σπίτια».

Αυτή τη συγκλονιστική μαρτυρία, την ακούς συνεχώς ξανά και ξανά να ηχεί μονότονα όπου κι αν πας στο Πικέρμι. Δεκάδες θύματα από αδίστακτες συμμορίες που σαρώσουν μέρα και νύχτα ολόκληρες γειτονίες.

Σύμφωνα με την αστυνομία η σπείρα των Ρομά, διοχέτευε τα πιο ακριβά και σπάνια κομμάτια από τις ληστείες, σε έναν αντικέρ, παλιό κοσμικό της Μυκόνου, που έχει κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Αυτός ο κοσμοπολίτης Μπον βιβέρ φέρεται να είναι ένας από τους βασικούς κλεπταποδόχους της συμμορίας.

«Ένα από τα μέλη της σπείρας φορούσε φωσφοριζέ γιλέκο. Παρίστανε τον κηπουρό για να μην δίνει στόχο και όταν έβλεπε κάποια μονοκατοικία που έλειπαν οι ένοικοι, ειδοποιούσε και την υπόλοιπη σπείρα».


Διαβάστε επίσης