Σοκάρουν όσα έγιναν μεταξύ μαθητών στην αυλή σχολείου! (βίντεο)

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχτηκαν στην αυλή του ΕΠΑΛ στο Ρέθυμνο όταν μια ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε μαθητή, οπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook και κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, μέσα στον προαύλιο χώρο του σχολείου με τους υπόλοιπους μαθητές όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο να μην αντιδρούν στο θέαμα, αναφέρει το neakriti.gr.

Δεν έχει γίνει γνωστό γιατί ξέσπασε ο καυγάς, όμως είναι ξεκάθαρο από το βίντεο πως ίσως περισσότεροι από δέκα μαθητές επιτέθηκαν σε έναν χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές

Την Παρασκευή, το 1ο ΕΠΑΛ έμεινε κλειστό και πραγματοποιήθηκε εκτάκτως συνέλευση του συλλόγου των διδασκόντων και της διεύθυνσης. Κλήθηκαν οι μαθητές, που συμμετείχαν στο σοβαρό επεισόδιο και οι γονείς τους. Ταυτόχρονα, ενημερώθηκαν τα δύο τουλάχιστον σχολεία, από τα οποία προέρχονταν οι μαθητές που επίσης συμμετείχαν στην επίθεση.
Τόσο στο 1ο ΕΠΑΛ όσο και στο περιφερειακό λύκειο, του Περάματος εν προκειμένω, στο οποίο φοιτούν οι 4 «εξωσχολικοί» μαθητές, ελήφθησαν άμεσα αποφάσεις. Αποβλήθηκαν 3 μαθητές για δύο μήνες από το 1ο ΕΠΑΛ και 4 μαθητές από το ΓΕΛ Περάματος. Μάλιστα, στην περίπτωση του επαγγελματικού λυκείου, γίνεται και πρόταση για αλλαγή του εξωσχολικού περιβάλλοντος για τους επίμαχους μαθητές, απόφαση, όμως που πρέπει να «περάσει» από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και την περιφερειακή της Κρήτης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.