Σωτήρης Τσαφούλιας: «Το MeToo δεν είναι κίνημα, κίνημα το κάνουν αυτοί που εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο»

«Έχω δει δικηγόρους, ηθοποιούς που λένε εξυπνάδες τύπου “μι του, μι θρι, μι φορ” που αυτά είναι λυπηρά για τους ίδιους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Τσαφούλιας

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε για το κίνημα του #MeToo και για τις σοκαριστικές καταγγελίες, που ήρθαν από τον χώρο του θεάτρου. Παράλληλα, ο σκηνοθέτης στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», έκανε λόγο για όσους ευτελίζουν το κίνημα ενάντια στη σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση στην προσπάθειά τους, να βρουν ελαφρυντικά για τους θύτες.

«Έχω δει δικηγόρους, ηθοποιούς που λένε εξυπνάδες τύπου “μι του, μι θρι, μι φορ” που αυτά είναι λυπηρά για τους ίδιους. Δεν είναι κίνημα, κίνημα το κάνουν αυτοί που εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο κατά περίσταση για να βγάλουν likes και λεφτά. Είναι μία στάση πολιτισμού να λες ότι αν υποστεί μία κακοποίηση πρέπει να την καταγγείλει επί τόπου για να μπορέσει ο νόμος να δράσει στο σωστό χρόνο και να προστατεύσεις τους συνανθρώπους σου. Το #MeToo είναι στάση ζωής», τόνισε ο σκηνοθέτης.

«Είναι πολλοί οι άνθρωποι που βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή και λένε “εμένα μου φέρθηκε καλά”. Είναι ασύλληπτο. Ένας άνδρας που γνωρίζει 1000 γυναίκες αν βιάσει και σκοτώσει 5 αυτό σημαίνει αυτόματα ότι δεν βίασε και δεν σκότωσε τις υπόλοιπες 995», ανέφερε κλείνοντας τις δηλώσεις του.

 

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.