Σούπερ προσφορά από το Τεχνικό Πολυκατάστημα Κων. Γαρμπής στα πλυστικά Karcher

Tο Τεχνικό Πολυκατάστημα  Κωνσταντίνος Γαρμπής σου δίνει πολλούς λόγους για να επιλέξεις ένα πλυστικό KARCHER από τη σειρά Compact. Aπό σήμερα, μπορείς να κάνεις δικό σου:

Ένα K4 Compact μόνο με 189 ευρώ και δώρο ένα kit αποφραξης 7,5m αξίας 69,99 ευρώ

Ένα K5 Compact μόνο με 289 ευρώ και δώρο ένα kit αποφραξης 7,5m μαζι με ένα συμπυκνωμένο καθαριστικό αυτοκινήτου RM562 και ένα ακροφύσιο αφρού αξίας 99,99 ευρώ.

Ένα K7 Compact μόνο με 489 ευρώ και δώρο ένα kit αποφραξης 7,5m μαζι με ένα συμπυκνωμένο καθαριστικό αυτοκινήτου RM562 και ένα ακροφύσιο αφρού αξίας 99,99 ευρώ.

Τα πλυστικά μηχανήματα Κ4, Κ5 και Κ7 της σειράς Compact διαθέτουν υδρόψυκτους κινητήρες διαφορετικής ισχύος ανάλογα με τις ανάγκες (1,8 kw, 2,1 kw και 3 Kw αντίστοιχα).

Οι κινητήρες της Karcher είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής και αποτελούν την καρδιά κάθε μηχανήματος. Το χαρακτηριστικό όμως που κάνει τη σειρά Compact πραγματικά ξεχωριστή είναι η ευκολία στη μεταφορά και την αποθήκευσή της. Γιατί τα Κ4, Κ5 και Κ7 Compact είναι συσκευές με μικρό μέγεθος που διαθέτουν υψηλή ποιότητας τηλεσκοπική λαβή αλουμινίου που μπορεί να ρυθμιστεί στο επιθυμητό ύψος.

Επίσης, διαθέτουν δύο χερούλια μεταφοράς για να μπορούν να αποθηκευτούν γρήγορα και εύκολα ακόμα και στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο. Η σειρά Compact διαθέτει επίσης και το σύστημα Quick Connect που επιτρέπει τη σύνδεση και την αποσύνδεση του λάστιχου υψηλής πίεσης από τη συσκευή και το πιστόλι με μία μόνο κίνηση.

Τεχνικό Πολυκατάστημα Κων. Γαρμπής

Λεωφ. Μαραθώνος και Φλέμινγκ

Διασταύρωση Ραφήνας

τηλ. 2294 077359