Σπ. Κάρλος: Ξεπερνά κάθε λογική η πρακτική των ΚΤΕΛ εν μέσω πανδημίας να μειώσουν δραματικά τα δρομολόγια!


Ξεπερνά κάθε λογική η πρακτική των υπεραστικών ΚΤΕΛ Αττικής εν μέσω πανδημίας να μειώσουν δραματικά τα δρομολόγια των λεωφορείων και στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις καθημερινές εκτελούνται 13 δρομολόγια από Ραφήνα προς Αθήνα και 11 αντιστρόφως, το Σάββατο 8 και 7 και την Κυριακή μόνο 5 και 5.

Όλα τα δρομολόγια είναι μικτά δηλαδή εξυπηρετούν και τον δήμο Μαραθώνα που περιλαμβάνει 8 περιοχές (Κ. Σούλι,Γραμματικό, Μαραθώνα, Νέα Μάκρη, Αγία Μαρίνα, Ζούμπερι. Άγιο Ανδρέα, Μάτι) αλλά και το λιμάνι .

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Και ηλεκτρονικά η έκδοση κάρτας στάθμευσης - Πώς θα υποβάλλετε την αίτηση

Οι ανάγκες για μετακίνηση των πολιτών ωστόσο παραμένουν σχεδόν οι ίδιες με συνέπεια να στοιβάζονται στα οχήματα, με τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού.

Δέχτηκα δεκάδες καταγγελίες το τελευταίο διάστημα από αγανακτισμένους πολίτες , ενώ και ο ίδιος λόγω της φύσης του επαγγέλματος ως αυτοκινητιστής ΤΑΞΙ γίνομαι αυτόπτης μάρτυρας απαράδεκτων τριτοκοσμικών εικόνων στα ΚΤΕΛ. Το πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα, καθώς αφορά και την υγεία πρωτίστως, αλλά και την ταλαιπωρία των πολιτών δευτερευόντως .

Δείτε ακόμα:  Άδεια τα αστυνομικά τμήματα στη Β/Α Αττική - Πόσα άτομα υπηρετούν σε Ραφήνα, Σπάτα, Παιανία & Μαραθώνα

Αναρωτιέμαι αν ο κ. δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου έχει ενδιαφερθεί με μία επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο των ΚΤΕΛ ή έστω ένα τηλεφώνημα.

Σπύρος Κάρλος

Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής “Δημοτικής Αλλαγής”