Σπ. Λιβαθινός: Η ένοχη σιωπή του ” Έμπειρου ” δημάρχου κ. Τσίρκα για τη Μπρέξιζα”

”Σιγή ιχθύος” τηρεί ο δήμαρχος Μαραθώνα κ. Τσίρκας για το μείζων ζήτημα που έχει προκύψει με τη χωματερή στη Μπρέξιζα.

Ο κ. Τσίρκας παραμένει σιωπηλός παρατηρητής, ανίκανος ή αδιάφορος να αντιδράσει.

Θυμίζουμε ότι η ”Δύναμη Πολιτών”, η οποία πίστεψε και στήριξε την εκλογή του κ. Τσίρκα , σήμερα τον εγκαλεί ανοικτά για παραπλάνηση του αρμόδιου υπουργείου αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι δεν υπάρχει χωματερή στον αρχαιολογικό χώρο στη Μπρέξιζα, με την αιτιολογία (αν είναι δυνατόν) ότι οι λόφοι σκουπιδιών…βλάστησαν!

Δείτε ακόμα:  Tα είπαν Βανίτα Σωφρόνη και Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Συνέπεια αυτής της κίνησης ήταν να χάσει κυβερνητικό κονδύλι εκατομμυρίων Ευρώ για την αποκατάσταση του σημαντικού αυτού αρχαιολογικού χώρου.

Να σημειώσουμε ότι πέραν της οικονομικής ζημιάς, συνεχίζεται συνειδητά με αποκλειστική ευθύνη του κ. Τσίρκα αλλά και αυτών που τον στηρίζουν και επικροτούν τη πολιτική του, (άλλωστε με τους Λουίζο-Τσίρκα έγινε το μπάζωμα του αρχαιολογικού χώρου) ένα οικολογικό έγκλημα στην ασύλληπτης περιβαλλοντικής ομορφιάς και αρχαιολογικής αξίας Μπρέξιζα.

Ο Κύριος Τσίρκας εφαρμόζει και αυτή τη φορά τη πάγια τακτική του να μην απαντά σε σοβαρά θέματα.

Δείτε ακόμα:  Μαραθώνας: Σπ. Παππάς - Η μετά Τσίρκα εποχή άρχισε…

Αναμένουμε, μήπως ο κ. Τσίρκας αλλά και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και επιχειρηματικότητας κ. Κυπαρίσσης φιλοτιμηθούν – ως οφείλουν – και δώσουν απαντήσεις τόσο στους εκλογικούς ”εταίρους” τους, αλλά κυρίως στην κοινωνία που παρακολουθεί αμήχανη και προβληματισμένη.