Σπ. Πάντζας: Στον Δήμο Ραφήνας μέσω… της Περιφέρειας

Γεννήθηκα 30 Ιουνίου 1980 και κατοικώ στην Καλλιτεχνούπολη του Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου από το 1986. Είμαι απόφοιτος του γενικού λυκείου Ραφήνας και πτυχιούχος ανώτερης δραματική σχολής. Επίσης κατέχω τίτλο σπουδών από ιδιωτική σχολή διοίκησης επιχειρήσεων.

Έχω εργαστεί σε επιχειρήσεις εστίασης και εκδηλώσεων. Ως ηθοποιός συμμετείχα σε θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές. Έχω διατελέσει διοικητικό στέλεχος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων αλλά και προσωπικού σε επιχειρήσεις εστίασης και εκδηλώσεων. Τώρα εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία παραγωγής βιοκαυσίμων.

Το 2014 εξελέγην περιφερειακός σύμβουλος Αττικής στο συνδυασμό «Δύναμη ζωής». Ορίστηκα εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αθλητισμού, θέση την οποία υπηρετώ μέχρι σήμερα. Εκπόνησα όλο το πρόγραμμα των αθλητικών εγκαταστάσεων για την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τους 8 χωρικούς αντιπεριφερειάρχες και τους 66 δημάρχους των Δήμων της Αττικής.

Είμαι μέλος της επιτροπής marketing της ελληνικής ολυμπιακής επιτροπής, αντιπρόεδρος της επιτροπής λαϊκών αγορών καθώς και εκπρόσωπος της περιφέρειας Αττικής για την γνωμοδοτική επιτροπή ανέλκυσης, απομάκρυνσης η εξουδετέρωσης ναυαγίων η πλοίων του κεντρικού λιμεναρχείου Ραφήνας. Αυτές είναι μερικές από τις αρμοδιότητες που προέκυψαν από την διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής αλλά και της προσωπικής μου αγάπης για τον αθλητισμό για τα κοινά αλλά και τις προκλήσεις.

  • Ο Σπύρος Πάντζας είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Σύγχρονη Πολιτεία-Συνεργασία Ενεργών Πολιτών” του Βαγγ. Μπουρνούς