Σπάτα – Αρτέμιδα: Διαδικτυακή Εκδήλωση για την «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο»

Σημαντική Διαδικτυακή εκδήλωση για Γονείς παιδιών Δημοτικού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:00.

Στην Διαδικτυακή Ενημέρωση, που συνδιοργανώνουν τα 1ο, 3ο, 4ο, 5ο, 7ο Δημοτικά Σχολεία Αρτέμιδος και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Σπάτων, σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), ομιλήτρια θα είναι η κα. Ψαρουδάκη Αικατερίνη, υπεύθυνη επικοινωνίας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου. Τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδος.

Θέμα: «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο»

Όποιος/α ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην εκδήλωση θα πρέπει να συμπληρώσει την Φόρμα που έχει σταλεί στο email των γονέων έως την Κυριακή (12/12/2021) το βράδυ. Μετά τη συμπλήρωση της φόρμας θα σταλεί σε κάθε γονέα e-mail με τον σύνδεσμο (link) του Σεμιναρίου:

Περιεχόμενο Εκδήλωσης: «Το διαδίκτυο έχει ανοίξει νέους ορίζοντες πληροφόρησης και επικοινωνίας στη ζωή μας, αλλά ταυτόχρονα ελλοχεύουν σε αυτό και σοβαροί κίνδυνοι, ειδικά για παιδιά και εφήβους. Ιδιαίτερα ευάλωτα στις διαδικτυακές “παγίδες” είναι τα παιδιά, ειδικά στη σημερινή συγκυρία της έντονης ψηφιοποίησης και της συνεχούς συνδεσιμότητας. Στην Ελλάδα, τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ότι ειδικά τα παιδιά είναι ανάγκη να αποκτήσουν σωστή κουλτούρα χρήσης του διαδικτύου, για να το χρησιμοποιούν δημιουργικά, παραμένοντας ασφαλή. Η σωστή κουλτούρα αποκτάται από την πρώτη στιγμή που το παιδί θα έρθει σε επαφή με τον ψηφιακό κόσμο.»

Συντονιστής της ενημερωτικής συνάντησης θα είναι ο κ. Νικόλαος Χουρδάκης εκπαιδευτικός Πληροφορικής στο 1ο και 3ο Δημοτικά Σχολεία Αρτέμιδος.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.