Σπάτα Αρτέμιδα: Η Άννα Ραφτοπούλου διέγραψε από την “Ανάσσα” τον Πέτρο Πουλάκη!

Τον Πέτρο Πουλάκη διέγραψε από τον συνδυασμό “Ανάσσα” η επικεφαλής Άννα Ραφτοπούλου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Διαγραφή Δ.Σ. Πέτρου Πουλάκη από την παράταξη αν.α.σ.σ.α.

Η παράταξή μας έχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο αρχών και λειτουργίας. Από το 2019, ως μείζονα αντιπολίτευση, κινούμαστε στη βασική γραμμή της γόνιμης αντιπολίτευσης, που σημαίνει έλεγχος στις αποφάσεις της διοίκησης, ενημέρωση των πολιτών, άσκηση κριτικής για τα σημεία που θεωρούμε ότι θίγεται το δημόσιο και το κοινωνικό συμφέρον, αλλά και στήριξη στα σημεία που θεωρούμε θετικά για το Δήμο μας.

Το τελευταίο μεγάλο χρονικό διάστημα ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξής μας Πέτρος Πουλάκης, βρίσκεται εκτός πλαισίου παράταξης.

Με τη στάση του εντός του Δημοτικού Συμβουλίου δεν υπηρετεί ως οφείλει το ρόλο του ως μείζονα αντιπολίτευση. Είναι άλλωστε χαρακτηριστική η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία επιχείρησε να προ- ψηφίσει ‘’Ναι σε όλα τα θέματα’’ πριν ακόμη ξεκινήσει η συζήτησή τους. Πριν δηλαδή την τεκμηρίωση, τον θεσμικό έλεγχο και φυσικά κατά παράβαση των θέσεών μας και της ψήφου της παράταξής μας και μάλιστα στα σοβαρά ζητήματα της Αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού και του Ισολογισμού.

Επίσης, με τη στάση του εντός της κοινωνίας δεν προάγει το προγραμματικό πλαίσιο στο οποίο είχε δεσμευθεί και για το οποίο ψηφίστηκε από τους συνδημότες μας.

Ως εκ τούτου, με δεδομένο ότι ο κ. Πουλάκης επί μεγάλο χρονικό διάστημα έθεσε εαυτόν εκτός πολιτικού πλαισίου και αρχών της παράταξής μας, προχωρούμε στη διαγραφή του από μέλος της Παράταξης ‘’ ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α ‘’.

Με πλήρη ευθύνη έναντι των συνδημοτών μας και με απόλυτη συνέπεια έναντι των αρχών μας και των δεσμεύσεών μας συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί προκειμένου να γυρίσουμε σελίδα στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου μας.

Για ένα Δήμο όπως αξίζει στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Για ένα Δήμο οργανωμένο, διαφανή και σύγχρονο.

Για μια Δημοτική Αρχή αποτελεσματική και συνεπή.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.