Σπάτα – Αρτέμιδα: “Όταν γίνω δήμαρχος …θα δεις τι θα κάνω”

Όταν γίνω δήμαρχος …θά δεις τι θά κάνω… σχολίασε ο σημερινός δήμαρχος του τόπου μας… στην απάντηση του τότε δημάρχου Χρήστου Μάρκου 2010 -2014 που τού είχε πει…ασκείς μικροπολιτικη και να δούμε εσύ τί θά κάνεις όταν θα γίνεις δήμαρχος… στην ερώτηση του πρώτου γιατί εγκαταλείφθηκε τό πάρκο στα Σπάτα που βρίσκεται δίπλα στο Μπλανος μπόουλινγκ

Ήταν τότε τρίτος από τίς εκλογές του 2010 . Και έγινε πρώτος και δήμαρχος στίς εκλογές του 2014 και ξανάγινε δήμαρχος στίς εκλογές του 2019… καί επτά χρόνια μετά.. ήδη βαδίζουμε στον όγδοο χρόνο… όχι μόνο δεν έκανε τίποτα αλλά μάλλον ούτε έχει περάσει από κει νά δεί τί γίνεται.

Προτείναμε στην δημοτική αρχή με τοποθέτηση μου στο δημοτικό συμβούλιο… αφού καθαρισθεί άμεσα ο χώρος και φροντίσει η υπηρεσία Πρασίνου τά δέντρα και τα φυτά τα οποία θά αλλάξουν αισθητικά τόν χώρο… νά δημιουργηθούν ποδηλατόδρομοι… για να γίνει πόλος έλξης για γονείς και παιδιά που θέλουν να κάνουν με ασφάλεια ποδήλατο… επίσης να δημιουργηθούν και πίστες για σκέιτ (όπως έγιναν και στην Αρτέμιδα ).

Είναι βέβαιο ότι η νεολαία αλλά και οι οικογένειές που αγαπούν το ποδήλατο και τό σκέιτ θά δώσουν ζωή στον παρατημένο και ρημαγμένο χώρο.

Δείτε ακόμα:  Σοβαρό τροχαίο στα Σπάτα: Σμπαράλια αυτοκίνητα - Το ένα κατέληξε σε χωράφι! (φωτό)

Ο Δήμαρχος δεν μίλησε… μίλησε όμως ο πρόεδρος του Αθλητικού οργανισμού… και τί είπε ; … σας αφήνω με την αγωνία…αν θέλει ας μας πει ο ίδιος…

Αργυρός Γιώργος Δ

Δημοτικός σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος