Σπάτα – Αρτέμιδα: Σκληρή επίθεση Ραφτοπούλου σε Μάρκου για τα σχολεία – “Δεν έχετε κτίσει ούτε ένα τούβλο”

Δεν κατάφερε o κος Μάρκου να συνεχίσει το πολιτικό κρυφτό του, με τις δια περιφοράς συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς η δυναμική αντίδραση του συνόλου της αντιπολίτευσης, υπερσκέλισε αυτό το κρυφτό.

Μη μπορώντας να κάνει αλλιώς ο κος Μάρκου, παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και δίνοντας ένα πολιτικό ρεσιτάλ, με πολιτικές ανακρίβειες, πολιτικές υπεκφυγές, επικοινωνιακά τερτίπια και προσωπικές επιθέσεις, απέδειξε τον πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται. Γιατί μόνο ένα Δήμαρχος σε πολικό αδιέξοδο θα υποστήριζε ότι, ένα tablet για να συμμετέχει ένας μαθητής σε τηλεκπαίδευση στοιχίζει 280 ευρώ και για αυτό δεν το αγοράζει. Ξεχάσατε κε Μάρκου ότι μόλις πριν λίγους μήνες είχατε αγοράσει tablet για το Δήμο, για τον ίδιο σκοπό, με 165 ευρώ το ένα. Δεν γνωρίζετε κε Μάρκου τις τιμές της αγοράς, δεν γνωρίζετε ότι σε μια μαζική αγορά οι τιμές είναι ακόμα παρακάτω; Τι είναι αυτά που λέτε, πιστεύεται ότι πείθονται οι συνδημότες μας.

Κε Μάρκου είναι δικαίωμα σας και πολιτικής σας επιλογή, να μην επιθυμείτε να στηρίξετε τους μαθητές, παρόλο που από τον Απρίλιο του 2020 ο ίδιος αποφασίσατε την αγορά tablet για όλους τους μαθητές και μέχρι τώρα δεν καλύψατε με τον αναγκαίο αριθμό, ούτε αυτούς που έχουν ανάγκη. Δεν σας δίνουμε όμως το δικαίωμα να επιχειρηματολογείτε, λες και απευθύνεστε σε αδαής. Δεν σαν δίνουμε το δικαίωμα να επιτίθεστε φραστικά σε συμβούλους μας για το θέμα αυτό, για να καλύψετε τα πολιτικά σας ελλείμματα.

Δηλώσατε κε Μάρκου «με πολιτικό στόμφο και πολιτικό κομπασμό» ότι δεν σας «έχει στριμώξει ποτέ κανένας».

Δείτε ακόμα:  Η απάντηση του iRafina στη λάσπη που έριξε ο Δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος για την παραλία του "Φίλιππα" - Η αλήθεια με έγγραφα!

Εμείς κε Μάρκου εάν ευρισκόμασταν στην θέση σας, κάθε μέρα θα νιώθαμε «στριμωγμένοι» από τα δεκάδες άλυτα προβλήματα των πόλεων μας, από τις διαμαρτυρίες τον πολιτών. Κάθε μέρα θα νιώθαμε «στριμωγμένοι», καθώς θα σκεφτόμασταν τι θα λέγαμε στους συνδημότες μας, πως θα τους κοιτάγαμε στα μάτια, για τα επί δεκαετίες άλυτα προβλήματά τους.

Στο θέμα των σχολικών υποδομών σας θυμίζουμε κε Μάρκου ότι, δεν έχετε κτίσει ούτε ένα τούβλο, στην κυριολεξία ούτε ένα τούβλο. Διαδικασίες που για άλλους Δήμους που είναι θέμα μηνών, στο δικό μας κάνουμε τετραετίες ολόκληρες και σε μερικές περιπτώσεις και δεκαετίες. Τέτοιες είναι οι ανάγκες και οι πιέσεις, που δημιούργησε η πολυετής πολιτικής απραξία σας, που ακόμα και στα Σπάτα, που δεν υπάρχουν τα πολεοδομικά προβλήματα της Αρτέμιδος, μιλάτε για λύσεις ανάγκης με προκάτ.

Δείτε ακόμα:  Το εργαστήριο του σύγχρονου Ήφαιστου βρίσκεται στα Σπάτα! (βίντεο)

Οι επιθέσεις σας κε Μάρκου, εκνευρισμός σας προς τους Δημοτικούς Συμβούλους μας, επειδή πληροφορούν το Δημοτικό Συμβούλιο, για τα προβλήματα ρευστότητας των σχολικών μονάδων, απλός αποδεικνύουν τον πολιτικό αδιέξοδο που όπως προείπαμε, βρίσκεστε. Δεν δίνουν όμως λύσεις στις διαμαρτυρίες για έλλειψη ρευστότητα αυτές τις δύσκολες στιγμές, πολλών σχολικών μονάδων. Πείτε καθαρά κε Μάρκου, μιλήστε καθαρά, έχετε ή δεν έχετε εμπιστοσύνη στους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, εάν ναι δώστε τους τότε τη δυνατότητα ρευστότητας. Η επίθεση σας και οι φωνές σας, δεν κρύβουν το πρόβλημα.