Σπάτα: Εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις επιθέσεων από τον 39χρονο Πακιστανό που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών!

Σειρά επιθέσεων με σκοπό τη ληστεία, σε βάρος ανυποψίαστων γυναικών, είχε πραγματοποιήσει ένας Πακιστανός ηλικίας 39 ετών, που συνελήφθη στα Σπάτα, μετά απο αναζητήσεις αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής.

Ο δράστης προσέγγιζε ανυποψίαστες γυναίκες που ανέμεναν σε στάσεις λεωφορείων και με τη χρήση σωματικής βίας, τους αφαιρούσε κινητά τηλέφωνα και τσάντες. Μάλιστα, σε μια περίπτωση, τραυμάτισε και μια ανήλικη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο κακοποιός, που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τις γυναίκες στην περιοχή, είχε πραγματοποιήσει επιθέσεις στις 17 Δεκεμβρίου, στις 3 Ιανουαρίου, στις 22 Ιανουαρίου και στις 25 του ίδιου μήνα.

Εντοπίστηκε στις 31 Ιανουαρίου, μετά απο αναζητήσεις, καθώς οι περιγραφές των θυμάτων του, προσομοίαζαν στον ύποπτο. Οδηγήθηκε στο τμήμα ασφαλείας, όπου αναγνωρίστηκε από τα θύματά του.

Ο 39χρονος Πακιστανός, διέμενε στην περιοχή της Ομόνοιας και μετέβαινε στα Σπάτα για να πραγματοποιήσει τις επιθέσεις και εν συνεχεία επέστρεφε στο κέντρο της Αθήνας.

Προφυλακίστηκε μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα και οι αστυνομικοί εξετάζουν τυχόν άλλες περιπτώσεις επιθέσεων που έχει πραγματοποιήσει.

newpost.gr

Διαβάστε επίσης