Σπάτα: Η στιγμή που οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1 εγκαταλείπουν το κτίριο μετά το τηλεφώνημα για βόμβα (βίντεο)

Συναγερμός στα Στούντιο ΚΑΠΑ στα Σπάτα, καθώς το πρωί της Τρίτης, άγνωστοι τηλεφώνησαν και ενημέρωσαν πως αναμένεται να εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός.

Μάλιστα, οι εγκαταστάσεις εκκενώθηκαν από τους εργαζομένους, ενώ αξίζει να αναφερθεί, πως την ώρα που έγινε το τηλεφώνημα, η εκπομπή “Το Πρωινό” βρισκόταν κανονικά στον “αέρα”, ωστόσο -λίγο πριν περάσουν σε διαφημιστικό διάλειμμα- ενημέρωσαν πως θα διακόψουν μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος στα Στούντιο.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ενημέρωσαν τους τηλεθεατές πως πρόκειται να γίνει έρευνα για την τοποθέτηση βόμβας και η εκπομπή ενδέχεται να μην προλάβει να επιστρέψει σήμερα.

«Θα πάμε τώρα σε ένα θέμα. Μετά μπορεί και να μη γυρίσουμε. Γιατί υπάρχει ένα τηλεφώνημα για βόμβα και μέχρι να γίνει η σχετική έρευνα μπορεί να καθυστερήσει η εκπομπή να επιστρέψει. Μπορεί και να μην επιστρέψει καθόλου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί, κι εμείς να ενημερωθούμε», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο από τη στιγμή που όλοι οι εργαζόμενοι εγκαταλείπουν το κτίριο.

Τελικώς, όπως έγινε γνωστό, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος πλέον, αφού το τηλεφώνημα ανέφερε πως η βόμβα θα εκραγεί στις 11.00 το πρωί, ωστόσο ο συγκεκριμένος χρόνος παρήλθε.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.