Σπάτα: Πόσο κοστίζει πλέον η ολιγόλεπτη διέλευση και στάθμευση στο “Ελ. Βενιζέλος” – Η δυσάρεστη έκπληξη & οι σύντομοι αποχαιρετισμοί! (βίντεο)

Μια δυσάρεστη έκπληξη αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ημέρες οι ταξιδιώτες και οι συνοδοί τους που επισκέπτονται το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα. Η Μαίρη Σκανδάλη βρέθηκε στο χώρο αφίξεων και παρουσίασε τι αλλάζει στη διέλευση και την στάθμευση των αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο με τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση στη χώρα με αφορμή την τοποθέτηση αυτόματου συστήματος ανακλινόμενων μπαρών.

«Από τις 7 Ιουνίου έχουν τεθεί σε ισχύ μπάρες εισόδου στο αεροδρόμιο» επισήμανε προσθέτοντας ότι η διέλευση για τα πρώτα δέκα λεπτά είναι δωρεάν».

Μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» η ρεπόρτερ της ΕΡΤ ανέφερε ότι το κόστος μετά το πρώτο δεκάλεπτο είναι 5 ευρώ. Με την τιμή να ανεβαίνει κλιμακωτά η διοίκηση του Ελευθέριος Βενιζέλος αποφάσισε ότι η χρέωση τιμολόγησης μετά το πρώτο εικοσάλεπτο να είναι 1 ευρώ ανά λεπτό και αν ο οδηγός ξεπεράσει τη μια ώρα παραμονής τότε το όχημα το παίρνει γερανός. Όπως τόνισε η πληρωμή γίνεται στην έξοδο ενώ υπάρχει πάντα και η λύση του πάρκινγκ, μικρής ή μεγάλης διάρκειας, όπου τη τιμολόγηση είναι φθηνότερη και το πρώτο εικοσάλεπτο παραμονής δωρεάν.

Η αλλαγή αυτή έγινε για να μην παρατηρείται συνωστισμός στο χώρο αφίξεων και αναχωρήσεων. Το αυξημένο κόστος επηρεάζει και τα βανάκια που εξυπηρετούσαν ταξιδιώτες καθημερινά από τους χώρους στάθμευσης εκτός αεροδρομίου καθώς πλέον η τρίτη διέλευση και παραμονή διάρκειας 10 λεπτών, εντός της ίδιας ημέρας, κοστίζει 5 ευρώ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.