Η KFC λειτουργεί από το 1952 και μέχρι σήμερα έχει περισσότερα από 22.650 εστιατόρια σε 142 χώρες. Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 1997 με 11 εστιατόρια στην Αθήνα και 1 εστιατόριo στη Θεσσαλονίκη.
Περιγραφή θέσης Υπευθύνου:
Λειτουργία του εστιατορίου κατά την βάρδια εργασίας του
Επιλογή, εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού του τμήματος
Αύξηση των πωλήσεων, τη διαχείριση του εργατικού κόστους καθώς και του Food & Beverage Cost με βάση τους στόχους του τμήματος και το budget του καταστήματος
Εξασφάλιση υψηλής ποιότητας φαγητού
Εφαρμογή των προγραμμάτων Marketing της Εταιρίας
Τήρηση των προδιαγραφών λειτουργίας του εστιατορίου και την εφαρμογή των κανονισμών Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων – HACCP
Προφίλ Υποψήφιου/ας:
Εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών σε ανάλογη θέση σε οργανωμένο περιβάλλον εστιατορίου ή στο χώρο του Hospitality
Κατανόηση βασικών αρχών διοίκησης επιχειρήσεων, οικονομικής ανάλυσης και λογιστικής
Καλή γνώση και χειρισμό ΗΥ/Office
Άριστη γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής- γραπτώς και προφορικώς
Ηγετικές και διοικητικές ικανότητες
Δυναμική προσωπικότητα, ικανότητα στην επικοινωνία, ομαδικότητα στην εργασία, δυνατότητα επίτευξης στόχων, χιούμορ
Σπουδές στον τομέα του Hospitality/Business Administration θα θεωρηθούν επιπλέον προσόν
Η εταιρεία προσφέρει:
Ανταγωνιστικές αποδοχές, ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, ιδιωτική ασφάλεια, προγράμματα εκπαίδευσης και σεμινάρια
Επαγγελματικό περιβάλλον, oμαδικό πνεύμα εργασίας
Εάν επιθυμείς να δουλέψεις σε ένα οργανωμένο περιβάλλον εστίασης στείλε μας το βιογραφικό σου.