Στα «χέρια» του Χαρδαλιά η… τύχη του Παναθηναϊκού!

Τα τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού που διεξήχθησαν χτες στο Κορωπί έδειξαν τέσσερα κρούσματα στο «Τριφύλλι», ενώ έγινε γνωστό πως υπήρχαν κι άλλοι παίκτες που εκδήλωσαν συμπτώματα. Για τον λόγο αυτό άλλωστε βρέθηκε εκτάκτως στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Πλέον, στον Παναθηναϊκό περιμένουν τα αποτελέσματα από τα νέα τεστ, την στιγμή που σε περίπτωση που βρεθεί ακόμα ένα κρούσμα θα αναβληθεί οριστικά η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00.

Δείτε ακόμα:  Αττική: Που βρίσκονται τα 271 νέα κρούσματα – Τι συμβαίνει σε Ραφήνα, Πικέρμι & Αν. Αττική

Αυτή την στιγμή η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είναι ενήμερη για τις εξελίξεις στο «πράσινο»… στρατόπεδο και δεν αποκλείεται, αν κριθεί απαραίτητο, να επιβληθεί από τον Νίκο Χαρδαλιά κατ’ οίκον περιορισμός 14 ημερών στα μέλη του «Τριφυλλιού».

Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, θα σημάνει και την αναβολή όχι μόνο του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και αυτών κόντρα σε Απόλλωνα Σμύρνης, Λάρισα και Άρη, σε μια εξέλιξη που θα δυσχεράνει πάρα πολύ το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού.

Δείτε ακόμα:  Αττική: Που βρίσκονται τα 215 νέα κρούσματα – Τι συμβαίνει σε Ραφήνα, Πικέρμι & Αν. Αττική

Αν δεν παρθεί όμως τέτοια απόφαση, τότε για το ματς με τον Απόλλωνα δεν θα υπολογίζονται τα χτεσινά και σημερινά κρούσματα, αλλά θα πρέπει να προκύψουν ακόμα 5 για να υπάρξει αναβολή.

olaprasina1908.gr