Στα Σπάτα η έκθεση σταθμός για τους φίλους του αυτοκινήτου

Είναι γεγονός! Η έκθεση αυτοκινήτου «Auto Athina 2024» θα λάβει χώρα από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 13 Οκτωβρίου σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για τον κλάδο στην Ελλάδα. Η «Αuto Athina 2024» φιλοδοξεί να αποτελέσει τη μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου που έγινε ποτέ στη χώρα μας και να ανταποκριθεί στις διεθνείς απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής.

Η σημαντική αυτή εξέλιξη έγινε εφικτή χάρη στους διοργανωτές των εκθέσεων «Αυτοκίνηση» και «Mobility», οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και την πολύχρονη εμπειρία τους στον εκθεσιακό χώρο του αυτοκινήτου, για τη δημιουργία του νέου και καινοτόμου θεσμού.

Οι χιλιάδες λάτρεις των τεσσάρων τροχών και υποψήφιοι αγοραστές αυτοκινήτου θα έχουν την εμπειρία να δουν από κοντά στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα όλα τα νέα μοντέλα της ελληνικής αγοράς και να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες στην αυτοκίνηση, την ηλεκτροκίνηση και τη βιώσιμη κινητικότητα. Επίσης θα μπορούν να πραγματοποιήσουν test drives και να συμμετάσχουν σε πρωτότυπες εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί το 2ο συνέδριο «Εnergy Save» με θέμα την αποδοτικότητα και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, με επιμέρους παράλληλες δράσεις, θεματικές παρουσιάσεις και ημερίδες από εξειδικευμένα στελέχη του κλάδου και εκπροσώπους εταιρειών της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 14.00 η ώρα το μεσημέρι έως τις 21.00 η ώρα το βράδυ, ενώ τα δύο Σαββατοκύριακα θα ανοίγουν οι πύλες από τις 10 το πρωί και θα κλείνουν στις 21.00 το βράδυ.

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο autoathina.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.