Στα Σπάτα μεταφέρθηκε η έδρα της Aegean!

Στα Σπάτα μεταφέρθηκε η έδρα της Aegean

Μεταφέρθηκε η έδρα της AEGEAN στο κτίριο Β57 του Διεθνή Αερολιμένα στα Σπάτα

Δημοσιεύτηκε στο ΓΕΜΗ η αλλαγή έδρας της AEGEAN στο κτίριο Β57 του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στα Σπάτα από την οδό Βιλτανιώτη στην Κηφισιά.

Η αλλαγή έδρας εγκρίθηκε στην τακτική Γενική Συνέλευση Μετόχων της εταιρείας στις 7 Ιουλίου.

Στην Γ.Σ., τόσο ο Πρόεδρος της εταιρείας, Ευτύχης Βασιλάκης, όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Δημήτρης Γερογιάννης εκτίμησαν ότι η εταιρεία θα περάσει φέτος σε κέρδη.

Επίσης, όπως υποστήριξαν, τη θερινή περίοδο παρουσιάζονται αυξημένες πληρότητες και προ-κρατήσεις που συγκρίνονται με τις αντίστοιχες επιδόσεις του 2019.

“Στην ΑEGEAN οι θετικές τάσεις άρχισαν να σημειώνονται από τον Απρίλιο του 2022, που ήταν και ο πρώτος μήνας που ξεπεράσαμε σε εισπράξεις (ήτοι πωλήσεις για μελλοντικά ταξίδια) τον αντίστοιχο μήνα του 2019.

Εν συνεχεία τον Μάιο μεταφέραμε περισσότερους από 1 εκατομμύριο επιβάτες, ενώ και ο Ιούνιος συνέχισε το ίδιο δυναμικά μεταφέροντας 1,3 εκατομμύρια επιβάτες.

Οι πληρότητες σήμερα προσεγγίζουν τα προ-πανδημίας επίπεδα, η επιβατική κίνηση κυμαίνεται σε επίπεδα περίπου 10% χαμηλότερα από το 2019, διατηρείται η καλή πορεία των προ-κρατήσεων, ενώ επιπρόσθετα βελτίωση σημειώνεται και στα έσοδα ανά πτήση”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη Γενική Συνέλευση ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Γερογιάννης.

Συνοπτικά, σχετικά με πρόγραμμα του 2022, η AEGEAN εκτιμάται ότι θα διαθέσει συνολικά 15 εκατ. θέσεις, επιχειρώντας από 8 βάσεις.

Το επόμενο διάστημα, η AEGEAN συνεχίζει την αύξηση χωρητικότητας, με τελικό στόχο – ανά περιόδους – να έχει οριακά μεγαλύτερα επίπεδα χωρητικότητας σε χιλιομετρικές θέσεις συγκριτικά με το 2019, με τη θετική συμβολή της αυξημένης χωρητικότητας από τη βάση της Θεσσαλονίκης, αλλά και από τα δυο κύρια αεροδρόμια της Κρήτης.

Συνολικά, η εταιρεία επιχειρεί από 8 συνολικά βάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε 133 προορισμούς σε 41 χώρες με τακτικές, αλλά και ναυλωμένες πτήσεις

Capital.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.