“Σταμάτα να λες μ@@@@ες”! Χαμός σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (βίντεο)

Άναψαν τα… αίματα στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων. Τα μέλη του αντάλλαξαν… γαλλικά και βαριές εκφράσεις μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα trikalavoice.gr, το πρώτο επεισόδιο έντασης σημειώθηκε όταν ο Δημήτρης Παπαστεργίου απάντησε με έντονο ύφος στον επικεφαλής της ΛΑΣΥ Γιώργο Καΐκη «είναι γνωστό ότι δεν σου αρέσει να γίνονται έργα, γιατί το αφήγημά σου έχει ευτελιστεί στο να είναι όλα… τζάμπα. Στις επόμενες εκλογές να βγεις ο… Τζάμπας».

Ο Καΐκης ζήτησε να κάνει τριτολογία και ο Παπαστεργίου του το ξέκοψε «δεν δικαιούστε. μίλησε ο δήμαρχος… γεια σου». (στο 1.01.45 του ΒΙΝΤΕΟ).

Λίγο αργότερα ο Καΐκης αντέδρασε έντονα απέναντι στον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Σπήλιο Τσιγάρα όταν αυτός είπε ότι «στην Ελλάδα έχουμε κομμουνισμό και τη χώρα την κυβερνάνε γνωστοί κομμουνιστές όπως ο Θεοδωρικάκος».

Ο Καϊκης εξεμάνη λέγοντάς του “σταμάτα να λες μ@@@@ες” χαρακτηρίζοντάς τον «εκπρόσωπο του Αγίου Νικολάου» και προκαλώντας την αντίδραση του Τσιγάρα ο οποίος είπε “μ@@@@@ες λες εσύ και επανειλημμένα» (μετά το 1:37:30)

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.