Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ: Τι είπε με Λύτρα – Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό

Για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και την επικοινωνία που είχε με τον ίδιο και την σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, μίλησε η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ , χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

Υπενθυμίζεται πως ο έμπειρος ποινικολόγος έχει αναλάβει την υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Η χήρα του δημοσιογράφου τοποθετήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό, αποκαλύπτοντας στον ΑΝΤ1 ότι επικοινώνησε με το θύτη και το θύμα μετά το εν λόγω περιστατικό.

«Ήταν πραγματικά μία δυσάρεστη έκπληξη. Δεν περίμενα να μάθω ποτέ κάτι τέτοιο για τον Απόστολο. Εγώ βέβαια πάντα ως άνθρωπος δίνω δεύτερες ευκαιρίες στους ανθρώπους, καταδικάζω την πράξη και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τον Απόστολο. Το μόνο που λέω είναι φυσικά ότι πρέπει να τιμωρηθεί για την πράξη του, θα πρέπει να πάρει βοήθεια και θα πρέπει να σηκωθεί πάλι, να σταθεί στα πόδια του και να προχωρήσει τη ζωή του» είπε η Στάθα Καραϊβάζ.

Αναφερόμενη στη συνέχεια στην επικοινωνία της με τον Απόστολο Λύτρα, η Στάθα Καραϊβάζ αποκάλυψε: «Μίλησα μαζί του, είναι κι αυτός προβληματισμένος με την οργή που του βγήκε. Είναι μία δύσκολη στιγμή. Μίλησα και με τον Απόστολο και με τη Σοφία, η οποία με διαβεβαίωσε ότι στο παρελθόν ούτε καν της είχε επιτεθεί, ούτε λεκτικά και αυτό που μου είπε είναι ότι το πιο δύσκολο θα είναι το πώς θα το μάθει το παιδί, ότι δεν είναι πλέον μαζί και ότι έγινε ένα δύσκολο περιστατικό ανάμεσα στον μπαμπά και στη μαμά, τη στιγμή που το παιδί δεν υπήρξε κοινωνός σε καμία περίπτωση καβγά».

Έπειτα, αναφερόμενη στην 37χρονη σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, αποκάλυψε: «Είναι σε κατάσταση οργής και σοκ. Δεν περίμενε προφανώς μία τέτοια εξέλιξη από τον άνθρωπο με τον οποίο είχε μοιραστεί τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής της. Το τελευταίο διάστημα τον είδα και ήταν εμφανώς αδυνατισμένος. Με κοινό φίλο που είχαμε μιλήσει το ίδιο βράδυ πριν το συμβάν, μού είπε ότι δεν είχε το κέφι και τη χαρά που είχε ο Απόστολος».

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.