Στάθης Αγγελόπουλος: Η εντατική, το υποκείμενο νόσημα και ο αγώνας να σταθεί στα πόδια του

Πάνω από δέκα μέρες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Στάθης Αγγελόπουλος περνούσε την είσοδο του νοσοκομείου Σωτηρία με βαριά συμπτώματα κορονοϊού.

Αφού διαπιστώθηκε πως πράγματι επρόκειτο για κορονοϊό, ο τραγουδιστής χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί, πέρασε δύσκολες ημέρες στην εντατική κάνοντας πολύ δυσχε­ρή τη νοσηλεία του μέσα στο νο­σοκομείο. Η κατάστασή του, όμως, ευτυχώς, παρουσιάζει μια ήπια βελτίωση αν και τα δύσκολα ακόμα δεν έχουν περάσει.

Ο Στάθης κόλ­λησε κορονοϊό γιατί όλη του η οικο­γένεια είχε προσβληθεί από τον ιό.

Η εξέλιξη της υγείας του μέρα με τη μέ­ρα παρουσίαζε διακυμάνσεις, κορυφώνοντας την αγωνία των δικών του ανθρώπων. Μπορεί να ξεπέρασε τον κίνδυνο, αλλά η κατάστασή του παραμένει σε εξέλιξη, αφού τα πράγματα είναι δύσκολα στη νοσηλεία του…

Δείτε ακόμα:  Οι "Ιωνίδες" Πικερμίου για τη "μαχήτρια" Λιολιώ Κολυπέρα που έφυγε από τη ζωή από κορονοϊό

Έχει βγει από την εντατική, αλλά λόγω του άσθματος που έχει θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να πάρει τα πάνω του για να γίνει καλά.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος, σύμφωνα με την Μπαμ με δυσκολία μιλάει, αλλά γράφει μηνύματα και επικοινω­νεί με τον έξω κόσμο. Είναι αρ­κετά καλύτερα και οι γιατροί του «Σωτηρία» έχουν κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσουν να τον κάνουν κα­λά. Ο τραγουδιστής είπε ότι λογικά θα είναι στο νοσοκομείο ακόμα δύο εβδομάδες λόγω του άσθματος, το οποίο προσπαθούν να μην έχει διακυ­μάνσεις.

Δείτε ακόμα:  Σάσα Μπάστα: «Έχω πάρει 22.000 ευρώ για ένα γυμνό εξώφυλλο» (video)

Σύμφωνα με όσα είπε η κ. Βασιλείου, μητέρα του Στάθη, η οικογένεια είναι κατά του εμβο­λίου, παρότι έχουν περάσει όλοι τον κορονοϊό.

«Είμαστε κατά του εμβολί­ου. Έχω περάσει τον κορονοϊό, ο γιος μου πέρασε κορονοϊό, η κόρη μου πέρασε… όλοι μας τον έχουμε περάσει πριν τον περά­σει ο Στάθης».

Ο αδελφός του, Ηλίας, σε δηλώσεις του στον Alpha τόνισε ότι η κατάσταση της υγείας του πλέον βελτιώνεται και ότι χρει­άστηκε να μπει σε ΜΕΘ εξαιτίας ενός προβλήματος στον πνεύμονά του.

«Η κατάστασή του βελτιώνε­ται σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του “Σωτηρία”. Είχε ένα μικρό πρόβλημα στον πνεύμονα και γι’ αυτό δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, αλλά από την κα­θημερινή επικοινωνία που έχω μαζί του βλέπω ότι είναι ευδιάθετος, είναι καλά, ο οργανισμός αντιδρά σωστά και προχωράμε».

Δείτε ακόμα:  Σαρηγιάννης: 12.000 κρούσματα σε παιδιά μέχρι τέλος του έτους – Αυστηρότερα μέτρα αλλιώς lockdown

Σε ερώτηση των δημοσιο­γράφων για το αν έχει εμβολι­αστεί ο γνωστός καλλιτέχνης, ο αδελφός του απάντησε αρ­νητικά. «Όχι, δεν είχε εμβολι­αστεί. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του για το αν το έχει μετανιώσει. Ανήκει στην ομάδα των ανθρώπων που ακόμα δεν έχουν πειστεί ότι πρέπει vu κάνουν το εμβόλιο. Ούτε εγώ έχω εμβολια­στεί. Όλη η οικογένεια περάσα­με κορονοϊό, αλλά δεν έχουμε πειστεί να κάνουμε το εμβόλιο» εξήγησε ο αδελφός του.

Δείτε φωτογραφία του τραγουδιστή μέσα από το νοσοκομείο:

gossip-tv.gr