Στέλιος Κερασίδης: Στο Mega ο 9χρονος βιρτουόζος πιανίστας από τη Νέα Μάκρη (βίντεο)

Ο 9χρονος επαγγελματίας πιανίστας που μάγεψε στο Ηρώδειο, μας υποδέχεται στο σπίτι του και μας συστήνει τους γονείς του. Πάρα τα παγκόσμια βραβεία, δηλώνει πως δεν αισθάνεται εάν παιδί-θαύμα αλλά ένα κανονικό παιδί.

Ο 9χρονος πιανίστας Στέλιος Kεραμίδης και οι γονείς του, Φώτης και Κοτσάνζια, μας άνοιξαν το σπίτι τους στη Νέα Μάκρη και μας μίλησαν για την ασυνήθιστη πορεία του ταλαντούχου Στέλιου στη μουσική αλλά και για την καθημερινότητα του.

Ο Στέλιος ξεκίνησε με τη βοήθεια του πατερά του να παίζει πιάνο, όταν ήταν μόλις 2 ετών. Δεν παίζει όμως μόνο! Συνθέτει δίκες του μελωδίες από τα 4 του χρονιά, με το κομμάτι του «βαλς της απομόνωσης» να έχει γίνει πολύ γνωστό εν μέσω της πρώτης καραντίνας. Η συλλογή των βραβείων και οι διεθνείς διακρίσεις που έχει κατακτήσει, γεμίζουν έναν ολόκληρο τοίχο στο καθιστικό του σπιτιού του.

Πρόσφατα, στις αρχές Σεπτέμβρη, έγινε ο νεότερος σολίστ στην ιστορία του Ηρωδείου, οπού έπαιξε με τη σπουδαία ορχήστρα Tchaikovsky της Μόσχας. «Ήταν η ωραιότερη βραδιά της ζωής μου», δήλωσε ο μικρός Στέλιος.

Τον Ιούλιο βρέθηκε μαζί με την Άννα Βίσση σε συναυλία της. Όπως αποκάλυψε ο Στέλιος στη συνέντευξη, η Άννα Βίσση του είπε ότι είναι παιδί-θαύμα, ο ίδιος ωστόσο δεν νιώθει ούτε «παιδί-θαύμα», ουτε «Έλληνας Μότσαρτ», όπως τον αποκαλούν συχνά, άλλα ένα «κανονικό παιδί».

Οι γονείς του τον στηρίζουν και θέλουν με ότι ασχολείται να είναι ευτυχισμένος.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.