Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσφεύγει ο Δημήτρης Λιγνάδης, για να απαντήσει στο «όργιο φημών» (video)

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει λήπτης κάποιας πρόσκλησης από τις αρμόδιες Αρχές για αδικήματα που τον αφορούν. Τη νομική οδό ετοιμάζεται να ακολουθήσει ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς δηλώνει αποφασισμένος να απαντήσει στο «όργιο φημών» και καταγγελιών που κλονίζουν τον χώρο του Πολιτισμού, εμπλέκοντας το όνομά του.

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, μετά την παραίτησή του από την συγκεκριμένη θέση το βράδυ του Σαββάτου, η οποία έγινε δεκτή από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, θα προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που τον κατονομάζουν ως εμπλεκόμενο σε πράξεις βίας. Αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του, Ν. Γεωργουλέας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Πάρα πολύ δύσκολο να υπερασπιστεί τον εαυτό του

Δείτε ακόμα:  Αν .Γιούσεφ: Ζητάει 1.000€ για να φάει κάποιος μαζί της - Το τραπέζι ποιος το πληρώνει;

«Υπάρχει ένα όργιο φημών χωρίς να κατονομάζεται κάποιος, αλλά αυτό συνδέεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη και σε αυτή την περίπτωση είναι πάρα πολύ δύσκολο να υπερασπιστεί και τον εαυτό του. Και γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, προέβη στην παραίτησή του το Σάββατο, με σκοπό να αποσυνδέσει το όνομά του από το Εθνικό Θέατρο, για να μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αλλά, στην παρούσα φάση, δεν έχει γίνει ο ίδιος λήπτης κάποιας πληροφορίας κάποιας προσκλήσεως από τις αρμόδιες Αρχές για αδικήματα που τον αφορούν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Δείτε ακόμα:  «Φως στο Τούνελ»: Τι νούμερα σημείωσε η πρεμιέρα της Αγγελικής Νικολούλη

newsbreak.gr