Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η Τούνη για την γυμνή της φωτογραφία

Η Ιωάννα Τούνη, η δημοφιλής παίχτρια του My Style Rocks, βλέπει εδώ και λίγες ώρες το όνομά της να κάνει buzz στα social media, μετά την δημοσιοποίηση γυμνών φωτογραφιών που υποστηρίζεται πως την απεικονίζουν.

Η θολή (και ακέφαλη) φωτογραφία που φέρεται να δείχνει την Τούνη ξαπλωμένη στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου, δημοσιεύτηκε μάλιστα και σε εξώφυλλο εφημερίδας.

Όλα ξεκίνησαν όταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίστηκε ένας λογαριασμός με γυμνές φωτογραφίες ο οποίος περιελάμβανε και την επίμαχη πόζα.

«Βλέπεις το πρόσωπο μου σε αυτές τις φωτογραφίες; Δεν νομίζω ότι μιλάμε για ένα υποθετικό υλικό. Εμένα μου έχουν δείξει τις φωτογραφίες μιας ξανθιάς γυναίκας!», είπε η Ιωάννα, στο περιοδικό You Weekly αρχικά.

Όταν της επεσήμαναν την ύπαρξη του τατουάζ, ανέφερε «βασικά είναι το τατουάζ μου, αλλά το photoshop είναι το πιο εύκολο πλέον, αφού με έχω δει ως εικόνισμα, ως «Οσία Τούνη» μέχρι και τα μούτρα μου στο σώμα της Kardashian! Δεν είναι καμία τρελή τέχνη να πάρεις κάτι και να το βάλεις κάπου. Για να κάνει κάποιος «κλικ» θα μπορούσε να κάνει τα πάντα».

Σε ερώτηση αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα ήθελε να της κάνει κακό, η Τούνη είπε πως «υπάρχουν σίγουρα πολλοί άνθρωποι που θέλουν να μου κάνουν κακό! Όπως και άλλοι που θέλουν να μου κάνουν καλό! Δεν πιστεύω ότι κάποιος πρώην μου που θα είχε πιθανόν κάποιο τέτοιο υλικό θα το διέρρεε για να μου κάνει κακό».

Μπορεί η ίδια να αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις πρώτες ώρες ότι ήταν αυτή στις φωτογραφίες – αφού το πρόσωπό της δεν φαινόταν -όμως τελικά μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Νίκου Παπαντωνόπουλου και της δήλωσης που δημοσιεύει το protothema.gr επιβεβαιώθηκε ότι αυτή είναι στην επίμαχη φωτογραφία.

«Σε σχέση με σημερινά (σ.σ. χθεσινά) και πρόσφατα δημοσιεύματα που συσχετίζουν την εντολέα μου κυρία Ιωάννα Τούνη με άσεμνο υλικό που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο επισημαίνω πως έχει έχει ήδη προσφύγει στις διωκτικές αρχές και επίκεινται περαιτέρω δικονομικές ενέργειες με σκοπό την διαφύλαξη των δικαιωμάτων της και ιδίως της προσωπικότητας και της τιμής της».

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει ήδη καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να βρεθούν μετά από έρευνα τα «ίχνη» της δημοσίευσης και η διαδρομή της μέσα από συσκευή ή συσκευές ώστε να εντοπισθεί ποιος ήταν αυτός ή αυτοί που διέρρευσαν την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Πηγή: www.lifo.gr

Διαβάστε επίσης