Στη φόρα τα άγνωστα αισθησιακά βίντεο της πιο εντυπωσιακής παίκτριας του «My Style Rocks»

Η Εύα Μπάση μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του My Style Rocks αποχώρησε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, δακρυσμένη αφού το πολύμηνο ταξίδι της σταμάτησε ένα βήμα πριν το φινάλε του παιχνιδιού.

Η πρώην παρουσιάστρια, με μεγάλη αγάπη για την τηλεόραση αποκαλύφθηκε ότι προσπαθεί να κάνει καριέρα στον χώρο του θεάματος πολλά χρόνια. Πιο πολλά από όσα δηλώνει η… ηλικία της.

Η κοπέλα του Θοδωρή Μισόκαλου, Φένια, ανέβασε ένα insta story που εκθέτει όλα τα ψέματα που είπε η Εύα Μπάση, τόσο για την ηλικία της όσο και για το όνομά της.

Το 2003 η Εύα είχε πάρει μέρος στα Playmate και τότε δήλωνε 19 χρονών. Είχε μάλιστα συστηθεί ως Εύα Φράγκου. Η μελαχρινή καλλονή δήλωσε 26χρονών στο «My Style Rocks» αντί για 35 που θα έπρεπε φτιάχνοντας μία εντελώς διαφορετική περσόνα.

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο διαγωνισμός των Playmate ήταν ένας διαγωνισμός που απαιτούσε αισθησιακά βίντεο και σε κάποιες περιπτώσεις και γυμνό από τις συμμετέχουσες.

Δείτε την διαφορετική και πολύ πιο νέα Εύα, με καστανό μαλλί και χωρίς καμία ντροπή, να ποζάρει με διαφάνειες στον φακό του Star.

dailymedia.gr