Στη φυλακή ο 44χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό

Μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 44χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για την εκτέλεση του τοπογράφου στο Ψυχικό.

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικο.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και μετά το τέλος της απολογίας του με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Αναζητούν τον ηθικό αυτουργό στη «Μαφία της Μυκόνου»

Ως προς τον ηθικό αυτουργό της εκτέλεσης του Παναγιώτη Στάθη, οι Αρχές θα προχωρήσουν σε ανάλυση κλήσεων και συσκευών, ενώ εικάζεται πως ο 44χρονος έχει προσπαθήσει να εξαλείψει τα δεδομένα από το κινητό του.

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε παραγγελία στον αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών, εποπτεύοντα τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής στη δίωξη του Οργανωμένου Εγκλήματος και πρόεδρο του Συμβουλίου Συντονισμού Ανάλυσης και Ερευνών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για διενέργεια έρευνας προς αντιμετώπιση της βαριάς εγκληματικότητας, που χαρακτηρίζεται από τον τύπο ως «Μαφία της Μυκόνου».

Η κα Αδειλίνη στο έγγραφό της ζητεί να ενημερώνεται στο εξής για τα αποτελέσματα των ερευνών που αφορούν το οργανωμένο έγκλημα, το οποίο συνδέεται με σοβαρά αδικήματα, γύρω από τις αγοραπωλησίες ακινήτων, από τα ναρκωτικά, τις ανθρωποκτονίες, την παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων, τις σωματικές βλάβες και άλλα.

Η ευνοϊκή μεταχείριση στις φυλακές

Αποκαλύψεις γίνονται γνωστές σχετικά με την ευνοϊκή μεταχείριση που είχε ο 44χρονος κατηγορούμενος στις αγροτικές φυλακές της Τίρυνθας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε δικό του κελί και ευχέρεια… ακόμη και να βγαίνει από τις φυλακές, κάνοντας όπως αποδείχθηκε ληστείες.

tovima.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.