Στη φυλακή ο τραυματιοφορέας του Παίδων που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε ο 61χρονος τραυματιοφορέας του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”, ο οποίος απολογήθηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο τραυματιοφορέας του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανηλικων κοριτσιων.

Μετά την απολογία του, εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν ότι ο κατηγορούμενος για τρία κακουργηματα πρεπει να προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας ότι πρόκειται για παρεξήγηση και επισήμανε πως ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα στη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια.
Ο εργαζόμενος του νοσοκομείου που συνελήφθη πριν μερικές ημέρες, έχει ήδη οδηγηθεί μία φορά ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί με το “ραντεβού” να ορίζεται για σήμερα Τετάρτη.

Δείτε ακόμα:  AstraZeneca – Κρήτη: Έχουν κάνει έγκλημα εναντίον της γυναίκας μου (video)

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, καθώς και για το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Η υπόθεση για την κακοποίηση δύο κοριτσιών, έξι και οκτώ ετών, έγινε γνωστή μετά από σχετικές καταγγελίες ιατρών, οι οποίες οδήγησαν στη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης ενώ ακολούθησαν και δημοσιεύματα.

Δείτε ακόμα:  Σοκ στα Χανιά για διάσημη Ελληνίδα ζογκλέρ! Παραλίγο να τη συλλάβουν ως… τρομοκράτισσα! Απίθανα σκηνικά ντροπής στο αεροδρόμιο

News247.gr