Στη Ραφήνα ο Επίλογος της Αγωνιστικής Περιόδου 2018 για τον Π.Ο. Γέρακα

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Με τον αγώνα Rafina Multi-Cross, ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος για το έτος 2018. Η ομάδα του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. κατέβηκε με πλήθος συμμετοχών και σε αυτή τη διοργάνωση, δείχνοντας για ακόμα μία φορά τη δυναμική της και κλείνοντας τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα κατέβηκε στον αγώνα με δύναμη 25 αθλητών σε μικρές και μεγάλες ηλικιακές κατηγορίες, πετυχαίνοντας πρωτιές και λοιπές άλλες διακρίσεις.

Αναλυτικότερα, στο αγώνισμα ποδηλασίας, στην κατηγορία ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ο Αργυριάδης Παναγιώτης κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Στην κατηγορία ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. σημείωσε διπλή επιτυχία μονοπολώντας τις δύο πρώτες θέσεις του αγώνα, με το Σταμάτη Εγγλέζο στην πρώτη θέση και τον Ανδρέα Σταματόπουλο στη δεύτερη θέση.

Σε ότι αφορά τις μικρές κατηγορίες των κορίτσια, οι ηλικιακές κατηγορίες ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ και ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ πραγματοποιήθηκαν μαζί, με το ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. να έχει και εκεί επιτυχίες, με τη Γαλάνη Εμμέλεια να κατακτά την πρώτη θέση και την Ιριμία Ηλέκτρα Ευφροσύνη να καταλαμβάνει την πέμπτη θέση.

Στις μεγάλες κατηγορίες στα αγωνίσματα ποδηλασίας ο Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία 19-50 ετών, την ώρα που Λύτρας Στάθης κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία 50+ ετών.

Πέρα από αγώνες ποδηλασίας, ο Rafina Multi-Cross περιελάμβανε και αγώνες διάθλου, στους οποίους ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. συμμετείχε με τρία ζευγάρια: τους Ταμπαρόπουλο Αριστοτέλη στο τρέξιμο και Ταμπαρόπουλο Ερμή στην ποδηλασία, Τσομπανόγλου Στέλλα στο τρέξιμο και Στάθη Λύτρα στην ποδηλασία και τους Τσαμουδάκη Αφροδίτη στο τρέξιμο και Μακρυγιάννη Χρήστο στην ποδηλασία.

Από τα παραπάνω ζευγάρια, οι Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης και Ερμής κατέκτησαν την 4η θέση στον αγώνα διάθλου, ενώ το ζευγάρι των Στάθη Λύτρα και Στέλλα Τσομπανόγλου κατέλαβε την 5η θέση.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος για το έτος 2018, μία περίοδος γεμάτη όμορφες στιγμές, ένταση, διακρίσεις και γενικότερα ευχάριστες αναμνήσεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Αθλητικού Ποδηλατικού Σωματείου του Γέρακα. Με το κλείσιμο όμως μίας αγωνιστικής περιόδου έπεται το ξεκίνημα μιας άλλης, με τους αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. να περιμένουν την αγωνιστική περίοδο του 2019 με ανυπομονησία, έτοιμοι να μπουν στους αγωνιστικούς χώρους και να δείξουν για ακόμα μία χρονιά την αγάπη τους για τον αθλητισμό και την ποδηλασία.

Παρακάτω παρατίθεται κατάλογος των αθλητών που συμμετείχαν στον αγώνα.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

ΓΑΛΑΝΗ ΕΜΜΕΛΕΙΑ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΙΡΙΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΑ-ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΦΕΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΛΗΜΝΑΙΟΣ ΕΡΜΟΛΑΟΣ
ΓΚΕΚΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΓΚΕΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΙΡΙΜΙΑ ΝΙΚΟΛΑΣ-ΠΑΡΗΣ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΤΡΑΪΚΟ
ΧΑΤΖΑΝΔΡΕΟΥ-ΑΝΔΡΙΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΤΟΥΣΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΜΗΣ
ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΔΑΒΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΠΑΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΛΥΤΡΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΤΣΑΜΟΥΔΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΔΙΑΘΛΟ

ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΜΗΣ
ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΛΥΤΡΑΣ ΣΤΑΘΗΣ
 ΤΣΑΜΟΥΔΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Διαβάστε επίσης