Στη Βουλή ακόμα ένα δημοσίευμα του iRafina.gr, για την αύξηση της εγκληματικότητας στο Νέο Βουτζά

Ερώτηση στη Βουλή, για τα συνεχή κρούσματα εγκληματικότητας στο Νέο Βουτζά, μετά από δημοσίευμα του iRafina.gr, κατέθεσε η βουλευτής Μαρία Απατζίδη, προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Η Μαρία Απατζίδη, βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΜεΡΑ25, κατέθεσε στις 23/11/2020 ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, για την αύξηση της εγκληματικότητας στο Νέο Βουτζά.

Η κα Απατζίδη ανέφερε ότι σύμφωνα με δημοσιεύσεις του iRafina.gr, καθώς και πολλών διαδικτυακών σελίδων, η εγκληματικότητα στην περιοχή του Nέου Βουτζά, αυξάνεται διαρκώς. Τελευταίο κρούσμα, αποτελεί η διάρρηξη σε Mini Market, που βρίσκεται επί της οδού Ναρκίσσου.

Οι δράστες αποδεικνύεται ότι ήταν «επαγγελματίες», καθώς αρχικά είχαν κόψει το ρολό ασφαλείας και κατόπιν ξήλωσαν τα καλώδια του τηλεφώνου, το συναγερμό αλλά και τη σειρήνα, πριν εισέλθουν στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Η βουλευτής υπογράμμισε ότι οι κάτοικοι της περιοχής είναι σε απόγνωση, εξαιτίας των συνεχόμενων περιστατικών διαρρήξεων, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ν. Βουτζά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», στην οποία παραθέτει προσφορές ιδιωτικών εταιρειών φύλαξης, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Η βουλευτής κατέληξε ρωτώντας τον Υπουργό για τις ενέργειες που προτίθεται να κάνει για την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος της αύξησης της εγκληματικότητας στο Νέο Βουτζά.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.