Στην τελική ευθεία το Πολιτιστικό Κέντρο Νέου Βουτζά! Με χορηγία Αθ. Μαρτίνου!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η κατασκευή του Πολιτιστικού Κέντρου του Νέου Βουτζά. Σε ανάρτηση της η πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέου Βουτζά “Η Πρόοδος” κα. Έμυ Κροκίδη αναφέρει:

Πολιτιστικό Κέντρο Νέου Βουτζά!

Αυτό το πραγματικό στολίδι, για τον Οικισμό μας, βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία. Χθες, εκδόθηκε, επιτέλους, η οικοδομική άδεια, μετά από μια μακρά και δύσκολη προσπάθεια υπέρβασης και επίλυσης γραφειοκρατικών, πολεοδομικών και πολλών άλλων προβλημάτων. Ο χορηγός κ Αθανάσιος Μαρτίνος προσφέρει την κατασκευή του στην πυρόπληκτη περιοχή μας και στο Δήμο Μαραθώνος, μετά από παρέμβαση του Συλλόγου μας.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Πάνω από 1,4 εκατ. ευρώ για ασφαλτοστρώσεις & την αναβάθμιση του οδικού δικτύου - Τι περιλαμβάνουν οι εργασίες

Ο Οικισμός μας είχε ανάγκη ενός Κέντρου Πολιτισμού, όπως άλλωστε προβλεπόταν και από την τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Έγινε, ακόμη, πιο απαραίτητο, μετά την φονική πυρκαγιά του 2018. Στην έως τώρα προσπάθεια είχαμε πολλούς ευγενικώς προσφερθέντες συντοπίτες μας οι οποίοι συμπαραστάθηκαν. Δεν είναι η ώρα να τους μνημονέυσουμε. Θα γίνει κι αυτό.

Τώρα περιμένουμε, ασμένως, να ξεκινήσει η κατασκευή του και να γίνει το κύτταρο των πολιτιστικών δράσεων της περιοχής μας.