Στο Happy Twins στο Πικέρμι έγιναν γυρίσματα από τη σειρά “Έρωτας μετά” (φωτό)

Τον παιδότοπο Happy Twins στο Πικέρμι επέλεξε η παραγωγή της επιτυχημένης σειράς “Έρωτας μετά” που προβάλλεται στον Alpha για να κάνει τα γυρίσματα μια σκηνής από τα επόμενα επεισόδια.

Έτσι από το πρωί φώτα, κάμερες, ηθοποιοί και όλο το συνεργείο έκαναν “κατάληψη” στον παιδότοπο για να πραγματοποιηθούν γυρίσματα από την σειρά. Βλέπετε και στη φωτογραφία τους δύο ηθοποιούς την Σοφία Φαραζή και τον Μάριο Αθανασίου που συμμετείχαν στα γυρίσματα μαζί με την ιδιοκτήτρια του Happy Kids κα Κωνσταντίνα Πανδή.

Τα γυρίσματα κράτησαν πολύ ώρα κι έγιναν εκτός από τον παιδότοπο στην πλατεία του Πικερμίου αλλά και στον χώρο του πάρκινγκ..

Αν θέλετε κι εσείς να  δείτε σκηνές από τα γυρίσματα που έγιναν στο Πικέρμι δεν έχετε παρά να κάνετε υπομονή μέχρι να προβληθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Δυό λόγια για τη σειρά

«Έρωτας μετά»:  Ένα δυνατό ερωτικό θρίλερ.
Μία ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σ’ ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη, σ’ ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις. Έντονες σχέσεις, δυνατά συναισθήματα, αγωνία και ανατροπές συνθέτουν μια σειρά από γεγονότα που όταν ξεκαθαρίσουν, θα φανεί αν μπορεί να υπάρξει «Έρωτας μετά».

Ένα τροχαίο. Δύο επιβάτες. Το σώμα της γυναίκας εξαφανίζεται. Ο άνδρας πέφτει σε κώμα. Μια σειρά ερωτημάτων ζητούν απαντήσεις. Τι προκάλεσε το ατύχημα; Γιατί εξαφανίστηκε η γυναίκα; Ποια είναι η σχέση τους; Η ταυτότητά τους αποκαλύπτει ότι δεν ήταν παντρεμένοι… Η αναγνώρισή τους φέρνει στην επιφάνεια το μυστικό τους: ήταν εραστές.

Τρία χρόνια πριν, η γνωριμία δύο ζευγαριών και η φιλία που ξεκίνησε μεταξύ τους, πυροδότησε μία απαγορευμένη αγάπη. Η ένοχη σχέση των δύο εραστών θα στοιχειώσει το παρόν των συντρόφων τους. Η οικογενειακή τους αρμονία ήταν μία ψευδαίσθηση. Ο πόνος βαθύς, αλλά η ανάγκη να αποκαλυφθεί η αλήθεια επιτακτική.

Παίζουν: Αντώνης Καρυστινός, Βάσω Λασκαράκη, Μάριος Αθανασίου, Έμιλυ Κολιανδρή, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Κόκλας, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γωγώ Καρτσάνα, Γιώργος Παπαπαύλου, Λένα Δροσάκη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Νίκος Νικολάου, Αλέξανδρος Μούκανος, Παναγιώτης Καρμάτης, Σόλων Τσούνης, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Εύα Κοτανίδη, Δημήτρης Πασσάς, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Ισαβέλλα Μπαλτσαβιά, Σταύρος Τσουμάκης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, κ.ά.

Στο ρόλο της Αντιγόνης, η Μπέτυ Λιβανού

Στο ρόλο του Λύσανδρου, ο Νίκος Γαλανός