Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra ο Λάζαρος Καραούλης (βίντεο)

Την Κυριακή 08.01 ο Λάζαρος Καραούλης παρευρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra με τον δημοσιογράφο Κ.Μαραβελίδη, ως μέλος της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, να μιλήσει για τα ζητήματα της ακρίβειας.

Ο κ.Καραούλης αναφέρθηκε στο καλάθι του νοικοκυριού το οποίο είναι “τρύπιο” διότι σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Εργαζομένων καταναλωτών Ελλάδος κ.Ραυτόπουλο, τα βασικά προϊόντα αυξήθηκαν το 2022 πάνω από 44%, ενώ για το 2023 τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει οι επιχειρήσεις με τα σούπερ μάρκετ είναι από 8-30% πιο ακριβά σε σχέση με πέρυσι.

Στη συνέχεια επανέλαβε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, το πλαφόν της λιανικής τιμής ρεύματος.

Ο κόσμος επιζητεί μόνιμες λύσεις και όχι κουπόνια τα οποία δεν λύνουν το πρόβλημα.

Μίλησε για τους αυξημένους λογαριασμούς ρεύματος των καταστημάτων εστίασης, όπως επίσης για το κλάδο των αγροτών ο οποίος έχει αφεθεί στην μοίρα του.

Στους αγρότες θα μπορούσαν να δοθούν επιδότηση στο κόστος λιπασμάτων, να δοθεί λύση στο ανθρώπινο δυναμικό που δεν βρίσκουνε, να υπάρξει μια πολιτική για να μειωθεί το κόστος παραγωγής πριν πάει στο σούπερ μάρκετ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.