Στο νέο «Παντοπωλείο του Νίκου», βρίσκεις τα πάντα! (φωτό)

Το νέο «Παντοπωλείο» του Νίκου, στην Εθνικής Αντιστάσεως & Προποντίδος 1, στη Ραφήνα, το πρώην «Κιόσκι» επεκτάθηκε σε όγκο, αλλά και σε ποικιλία προϊόντων και πλέον έχει όλα τα καλά! Τρία μαγαζιά σε ένα!!!

Μάλιστα εδώ και μέρες λειτουργεί με τα νέα δεδομένα. Ένα υπερμαγαζί που έχει από εφημερίδες και είδη καπνιστών, μέχρι μαναβική και οικιακά είδη και φέρει την… υπογραφή του Νίκου Κοντορουχα. Σ ΄αυτό μπορείτε δίχως ίχνος υπερβολής να βρείτε τα πάντα…

Το κατάστημα σας προσφέρει όλα όσα θα θέλατε για να καλύψετε τις ανάγκες σας καθημερινά. Φρέσκο ψωμί, γάλα, καφές, τυρόπιτα και τσιγάρα είναι μερικά από αυτά! Επίσης τύπος ελληνικός και ξένος,τρόφιμα και αναψυκτικά.

Επιπλέον οικιακά είδη, που σας χρησιμεύουν για να εξοπλίσετε κάθε γωνιά του σπιτιού σας! Σκεύη μαγειρικής, αξεσουάρ κουζίνας και είδη σερβιρίσματος, καθώς επίσης είδη για τον καθαρισμό και την οργάνωσή του.

Και μανάβικο με φρέσκα προϊόντα, από σαλατικά, φρούτα, πατάτες, ζαρζαβατικά…

Πλέον το «Παντοπωλείο του Νίκου» δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τα σούπερ μάρκετ. Χώρια την αίσθηση του καινούργιου, του νέου, του μοντέρνου χώρου, όπου μπορείς με μεγάλη άνεση να ψωνίσεις χωρίς πίεση, άγχος και με μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Άπλετος είναι και ο χώρος στάθμευσης για πάρκινγκ. Κι επειδή τα λόγια είναι φτωχά, επισκεφθείτε το κατάστημα κι αμέσως θα αντιληφθείτε τη διαφορά.

Διαβάστε επίσης