Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο πατέρας του Δημοσθένη Σαρηγιάννη – Έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου

Στην αποκάλυψη πως ο 86χρονος πατέρας του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορονοϊό προέβη σε συνέντευξή του στο “Thecaller WEB TV” ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης. «Είναι ο πατέρας μου στο νοσοκομείο με Covid. Δεν είναι οι καλύτερες συνθήκες», δήλωσε ο κ. Σαρηγιάννης και πρόσθεσε:

«Είναι 86, εμβολιασμένος, από 9 Φεβρουαρίου με δεύτερη δόση. Κόλλησε, μάλλον, όταν μπήκε στο νοσοκομείο για μία μετάγγιση που αναγκάστηκε να κάνει και μάλλον πρέπει να κόλλησε κάπως έτσι. Γιατί διαφορετικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς έγινε».

Δείτε ακόμα:  Θρήνος στην ΕΡΤ για τον χαμό του Μανώλη Βασιλάκη - Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό

«Το καλό νέο για όλους μας, και για τον ίδιο, είναι ότι από τη μια κόλλησε και δείχνει ακριβώς το πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε έτσι κι αλλιώς και ειδικά οι ευπαθείς. Και ειδικά όλοι μας γιατί έχουμε κάποιον ευπαθή στο σπίτι», είπε ακόμη ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, ο οποίος σημείωσε ότι αυτό ταυτόχρονα δείχνει ότι ο εμβολιασμός βοηθά, ειδικά πάλι τους ευπαθείς, τουλάχιστον να μην τους επιβαρύνει υπερβολικά ο ιός.

«Ο πατέρας μου έχει καρδιακή ανεπάρκεια οπότε ήταν πολύ δραματικός ο συνδυασμός. Ελπίζω ότι δεν θα είναι τόσο δραματικός ακριβώς με αυτή την έννοια», πρόσθεσε.