Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς – Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Νίκος Μουτσινάς μετά από πόνους που αισθάνθηκε στην κοιλιά και στο στομάχι, χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να συντρέχει ανησυχία.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» τη Δευτέρα, ο αγαπητός παρουσιαστής ένιωσε πόνο στην κοιλιακή χώρα και στο στομάχι, με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο, όπου και θα παραμείνει για να κάνει προληπτικές εξετάσεις.

Ως εκ τούτου, το «Καλό Μεσημεράκι» δε θα προβληθεί σήμερα, Τρίτη, και ο Νίκος Μουτσινάς θα επιστρέψει στη θέση του την Τετάρτη.

«Ο πόνος στο στομάχι μου είναι αδιανόητος»

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες, ο παρουσιαστής και ηθοποιός ταλαιπωρείται με την υγεία του καθώς παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί ξανά πριν από κάποιες ημέρες, όταν και χρειάστηκε να διακόψει την εκπομπή του.

«Θα σας αποχαιρετήσουμε αυτή τη στιγμή και ζητώ συγγνώμη. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ο πόνος είναι αδιανόητος στο στομάχι μου, δεν μπορώ. Να είναι καλά η ροή, δεν έχω ροή μάλλον. Θα παίξει κάτι ωραίο, υπάρχει μεγάλη βιβλιοθήκη», είχε πει ο Νίκος Μουτσινάς λίγο πριν διακόψει την εκπομπή του.

star.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.