Στο «Παντοπωλείο Νίκος» τα γυρίσματα γνωστής καπνοβιομηχανίας

Πριν λίγες μέρες γνωστή εταιρεία καπνοβιομηχανίας έκανε τα γυρίσματα ενός σποτ για την προώθηση ενός νέου προϊόντος κι επέλεξε ανάμεσα σε πολλά μαγαζιά της Ανατολικής Αττικής το «Παντοπωλείο Νίκος», με ότι αυτό συνεπάγεται…

Τα γυρίσματα έγιναν το πρωί, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και στο βίντεο του irafina.gr, όπου ουσιαστικά γίνεται μια παρουσίαση του νέου προϊόντος της γνωστής καπνοβιομηχανίας.

Φυσικά το γεγονός και μόνο ότι επελέγη το «Παντοπωλείο Νίκος», ως το μαγαζί όπου έγιναν τα γυρίσματα αποδεικνύει πολλά και σίγουρα πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία.

Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία διαθέτει στη χώρα μας περίπου 25.000 άμεσους και έμμεσους εμπορικούς συνεργάτες και 900 προμηθευτές.

Το εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο, θα παράγει πλέον μόνο θερμαινόμενες ράβδους καπνού (ΠΔΚΜ) για τη συγκεκριμένη συσκευή. Πρόκειται για προϊόντα με δυνητικά μικρότερο κίνδυνο πρόκλησης βλάβης στους καπνιστές συγκριτικά με τα συμβατικά τσιγάρα, καθώς οι ράβδοι δεν καίνε τον καπνό, αλλά τον θερμαίνουν και απελευθερώνουν την υγρασία του σε μορφή ατμού. Συνεπώς παράγουν σημαντικά μικρότερες ποσότητες επιβλαβών ουσιών που εντοπίζονται στον καπνό του τσιγάρου.

https://www.facebook.com/209082132603365/videos/304686410251226/UzpfSTEwMDAwNDA0OTM2MDgzMzoxNjMxNDQxMjYzNjY3NTAz/

Διαβάστε επίσης