Στο Περιβόλι του Ουρανού, στο “περιβόλι της καρδιάς μας” με τους Χρήστο Νικολόπουλο, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιο Διονυσίου, Ελεάννα

Το Περιβόλι του Ουρανού, το ιστορικό μαγαζί της Πλάκας, στο περιβόλι της καρδιάς μας, στέκι κεφιού, χαράς, γνήσιου λαϊκού τραγουδιού και αυθεντικής διασκέδασης!

Ο κορυφαίος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού με τα αμέτρητα τραγούδια του, θησαυρούς του ελληνικού τραγουδιού, Χρήστος Νικολόπουλος.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου που με τις ερμηνείες της καθηλώνει το κοινό και το πλημμυρίζει συναισθήματα με όλη αυτή τη δύναμη της φωνής και της ψυχής της που βγαίνουν στα τραγούδια της !

Δείτε ακόμα:  Black Week: Τιμές σοκ σε μπεστ σέλερ και ebooks

Ο Στέλιος Διονυσίου που υπηρετεί, με την γνήσια ξεχωριστή, λαϊκή φωνή του και με τη χροιά της οικογένειας Διονυσίου, τόσο πετυχημένα το ελληνικό λαϊκό τραγούδι!

Το νέο μέλος της παρέας η Ελεάννα που από τα πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα ξεχώρισε για τη φωνή και το ταλέντο της, τραγουδώντας με το δικό της μοναδικό στυλ!

Εξαιρετικές φωνές, πλούσιο ρεπερτόριο, αγαπημένα τραγούδια στο περιβόλι της καρδιάς μας, κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.

Δείτε ακόμα:  Το νέο μυθιστόρημα της Δήμητρας Ιωάννου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το Περιβόλι του Ουρανού, ανανεωμένο και καλόγουστο εκτός από ένα υπέροχο πρόγραμμα προσφέρει και ένα εξαιρετικά ποιοτικό φαγητό με γεύσεις που ξεχωρίζουν, φτιαγμένο με μεράκι και φροντίδα.

Στο Περιβόλι του Ουρανού σας περιμένουμε σαν τον παλιό καλό καιρό… να γίνουμε και αυτό το χειμώνα μια μεγάλη παρέα.

Χρήστος, Πίτσα, Στέλιος, Ελεάννα… με τραγούδια βγαλμένα απ´ το περιβόλι της καρδιάς μας !

Το Περιβόλι του Ουρανού
Λυσικράτους 19, Πλάκα
Τηλ: 2103235517
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή-Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι

Δείτε ακόμα:  "5": Το ΝΕΟ τραγούδι με νέο music video του Κώστα Μαρτάκη κυκλοφορεί στο YouTube!