Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο πρώην παίκτης ρίαλιτι για την εισβολή στο Εφετείο

Ο δικηγόρος του πρώην ποδοσφαιριστής και παίκτης ρίαλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε αποκλειστικά στο «MEGA Καλημέρα» για το συμβάν και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο Αθηνών το πρωί του Σαββάτου της 12ης Αυγούστου, δηλώνοντας πως θέλει να πάει φυλακή.

Πιο συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού λόγω της κατάστασης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, πατέρας δύο μικρών παιδιών, δήλωσε εξαρτημένος από τις ναρκωτικές ουσίες, μετανιωμένος για τις πράξεις του ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος του 1,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκε στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του, προέρχεται από οικογενειακές αποταμιεύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων, αλλά και από την ενασχόληση με τα site που άνδρες παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες.

Ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε για το νομικό πλαίσιο.

«Είναι μια υπόθεση πρωτόγνωρη σε επίπεδο νομικό. Έχει 2 ανήλικα τέκνα, την οικογένεια του, οι συνέπειες είναι καταστροφικές για τον ίδιο. Οδηγήθηκε στο «Δαφνί» και μετά στο ψυχιατρείο», ανέφερε αρχικά.

«Είναι από τις περιπτώσεις που χρειάζεται ιατροφαρμακευτική βοήθεια. Θα μείνει εσώκλειστος στο ψυχιατρείο, μέχρι να οδηγηθούμε στο δικαστήριο»/ «υπήρχαν τεράστιες ατζέντες με πολλά ονόματα, αλλά δεν έχει αποδειχθεί τίποτα απολύτως», πρόσθεσε.

Για το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή του πρώην παίκτη ριάλιτι και ποδοσφαιριστή, ο δικηγόρος του δήλωσε πως, «ένα μέρος των χρήματων, δικαιολογείται από την οικογένεια και ένα άλλο από παράλληλη ενασχόληση, όχι παράνομη».

«Κάθε φορά που με βλέπει δηλώνει μετανιωμένος και ότι ξηλώθηκε η ψυχή του», κατέληξε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.